Etusivu > Miksi banaanit eivät koskaan käytä kännykkää? #koomikko #huumori

2024/06/07 23:06

Lukuaika: 2 minuuttia

On eräänä päivänä banaanikilossa, kun yksi banaani kääntyy toiseen ja huokaa raskaasti: “Miksi me emme koskaan käytä kännykkää?” Toinen banaani katsoo häntä ja vastaa: “No, ensinnäkin, meillä ei ole taskuja. Ja toisekseen, kun yrität painaa näppäimiä, näytät siltä kuin yrittäisit suorittaa jonglööritemppua yhdellä kädellä!”

Banaanit ovat tunnetusti kiireisiä hedelmiä. Ne viettävät suurimman osan ajastaan kypsymällä, ja kun ne vihdoin saavuttavat täydellisen kypsyysasteen, ne yleensä katoavat jonnekin – yleensä jonkun suuhun. Ei siinä ajassa paljoa kännykkää räplätä. Ja rehellisesti sanottuna, miten tyyli-ikoni banaani voisi ikinä löytää sopivan puhelimen? Yritäpä löytää banaaninmuotoinen suojakuori!

Teknologian kanssa banaanit ovat muutenkin vähän hukassa. Oletko koskaan nähnyt banaania yrittämässä käyttää kosketusnäyttöä? Se on kuin katsoisi kaljun miehen yrittävän harjata hiuksiaan – ei mitään järkeä! Ja kuvittelepa, kun he yrittävät ottaa selfien – aina vain kuori ja kuori, ei koskaan hymynaamaa!

Ja entäpä puhelimen lataaminen? Banaanit ja laturit ovat yhtä yhteensopivia kuin kissat ja vesi. Se on sekasotku odottamassa tapahtumistaan. Voit melkein kuulla banaanin sanovan: “Mikä ihmeen USB-C? En edes löytänyt USB-A:ta vielä!”

Yhteydet ovat toinen ongelma. Banaanit kasvavat tiiviissä ryhmissä – ne kutsuvat niitä “klustereiksi”. Voit kuvitella, että heidän signaalinsa menevät jatkuvasti sekaisin. “Hei, kuule, oletko siellä? Ah, tämä on taas banaaniverkkoa!”

Ja mitä tulee sovelluksiin, ei ole kovin montaa, joka olisi suunniteltu hedelmäkäyttäjille. Banaanit yrittävät ladata sovellusta, ja se vain ilmoittaa: “Tämä sovellus ei ole yhteensopiva laitteesi kanssa. Voit kokeilla App-le!” Ja se on jo liikaa heille.

Lopuksi, banaaneilla on kovin lyhyt käyttöikä. Kun he vihdoin saavat hankittua kännykän, he ovat joko ylikypsiä tai joku on jo ehtinyt tehdä heistä smoothien. Ehkä onkin parempi, että banaanit jättävät teknologian meille ihmisille ja keskittyvät siihen, missä ne ovat parhaita – olemalla herkullisia ja täynnä kaliumia.

Joten, ensi kerralla kun mietit, miksi banaanit eivät koskaan käytä kännykkää, muista, että joskus on ihan okei olla vain banaani. Ainakaan he eivät joudu vastaamaan puhelinmyyjien soittoihin!

© 2024 Juho Saastamoinen .FI - Kaikki oikeudet pidätetään. Välimuistiversio: 2024/06/19 03:26:45