Etusivu > Miksi banaanit eivät koskaan odota bussia? #vitsit #huumori #naurua

2024/06/07 18:06

Lukuaika: < 1 minuutti

Kuvittelepa hetki, että olet bussipysäkillä odottamassa seuraavaa kulkuvälinettä ja näet banaanin seisoskelevan vieressäsi. Tai siis, eihän se oikeasti seiso – sehän on banaani! No, miksi banaanit eivät koskaan odota bussia? Selitys on yksinkertainen: banaanit ovat aina menossa johonkin, eivät koskaan tulevaisuuteen vaan kohti smoothieta, hedelmäsalaattia tai banaanileipää.

Kuvitellaanpa tilanne, jossa banaani todella odottaisi bussia. Se olisi tietenkin vähän epäkäytännöllistä, koska banaanin kuoret ovat tunnetusti liukkaita. Jokainen yrittäisi välttää liukastumasta banaanin kuoreen, ja siitä syntyisi melkoinen show. “Hei, kuka jätti tämän banaanin tähän?” huutelisi joku ja yrittäisi tasapainotella kuin sirkustaiteilija.

Ja entäpä, jos banaani todella pääsisi bussiin asti? Sehän olisi aivan uudenlainen matkustuskokemus! Kuvitellaan, että bussikuski kuuluttaa: “Seuraava pysäkki: Keltainen kuja. Pidä kiinni kuoristasi!” Matkustajat vilkuilisivat toisiaan epäillen, ja joku saattaisi jopa kysyä: “Onko tämä joku piilokamera?”

Jos banaanit pääsisivät bussiin, ne varmasti valittaisivat matkan kestosta. “Hei, tämä bussi on hitaampi kuin kypsyminen kulhossa!” huutaisi yksi banaani. Toinen lisäisi: “Olisiko mahdollista saada ilmastointi päälle? Meistä tulee kohta ruskeita pilkkuja!”

Mutta totuus on, että banaanit eivät odota bussia, koska ne ovat aina kiireisiä. Ne eivät voi jäädä paikalleen odottamaan – niillä on tärkeä tehtävä tuoda iloa aamiaiselle, lounastauolle ja iltapäivän välipalalle. Banaanit haluavat olla aktiivisia osia elämäämme, ei vain pysäkillä kököttäviä hedelmiä.

Ja sitä paitsi, kuka nyt haluaisi jakaa penkin banaanin kanssa? Siinä olisi melkoinen tilanpuute, ja joku saattaisi vielä luulla, että banaani on tullut bussiin ilman lippua. Kuka muka haluaa selittää tarkastajalle, että “ei, tämä on vain banaani, se ei tarvitse lippua!”

Joten ensi kerralla, kun olet bussipysäkillä ja mietit, missä kaikki banaanit ovat, muista: ne eivät odota bussia. Ne ovat jo matkalla kohti seuraavaa herkullista seikkailua – ehkäpä juuri sinun välipalaksi!

© 2024 Juho Saastamoinen .FI - Kaikki oikeudet pidätetään. Välimuistiversio: 2024/06/19 03:28:30