Etusivu > Miksi kahvitauolla aina unohtuu, mikä vitseistä oli hyvä? #nauru #kahvitauko #huumori

2024/06/07 13:06

Lukuaika: < 1 minuutti

Kahvitauko, tuo työpäivän keidas, missä höyryävä kuppi kahvia ja kollegan nauru ovat parasta seuraa. Mutta miksi ihmeessä, kun vihdoin keksit sen täydellisen vitsin, unohdat sen heti, kun astut kahvihuoneeseen?

Oletko koskaan miettinyt, että kahvin höyryssä saattaa piillä jonkinlainen muistia pyyhkivä taika? Ehkäpä kahvinkeitin on oikeasti salainen hypnotisti, joka saa sinut unohtamaan loistavat vitsisi ja muistamaan vain ne kerrat, kun kaadoit kahvia paidallesi.

Toinen teoria voisi olla, että kahvin kofeiinipitoisuus on suoraan verrannollinen vitsien unohtamiseen. Mitä vahvempi kahvi, sitä suurempi todennäköisyys, että unohdat sen mahtavan vitsin, joka sai eilen koko toimiston nauramaan. Ehkä kahvi onkin salaliittolainen, joka tavoittelee oman huumorinsa ylivaltaa. Se haluaa, että ainoa asia, jolle naurat, on se, kuinka monta sokeripalaa laitat kuppiisi.

Entäpä kollegat? Onko heillä salaista vitsivarkausoperaatiota käynnissä? Saatat huomata, että juuri kun olet kertomassa sitä vitsiä, jonka olet hartaasti miettinyt, joku muu ehtii ensin ja varastaa show’n. Sitä voisi melkein luulla, että toimistolla on piilotettu mikrofoni, joka välittää vitsisi reaaliajassa kaikkien muiden aivoihin. Se selittäisi myös sen, miksi aina tuntuu, että toisten vitsit ovat parempia.

Sitten on vielä se mahdollisuus, että kahvitauko itsessään on jonkinlainen aikapoimu, jossa aika kulkee eri tavalla. Menet tauolle, ja yhtäkkiä kaikki loistavat vitsit, joita olet käyttänyt aikasi miettimiseen, katoavat kuin höyry ilmaan. Ehkä kahvihuone on jonkinlainen Bermudan kolmio, jossa hyvät vitsit yksinkertaisesti katoavat jäljettömiin.

Kaikesta huolimatta, kahvitauko on se hetki, jolloin voit hetkeksi unohtaa työkiireet ja nauttia hyvästä seurasta. Ja jos vitsit unohtuvat, ei se mitään – aina voi keksiä uusia. Kuka tietää, ehkä seuraavalla tauolla oletkin se, joka saa kaikki nauramaan vedet silmissä. Tai sitten vain kaadat taas kahvia paidallesi. Se on ainakin taatusti takuuvarma naurunaihe.

© 2024 Juho Saastamoinen .FI - Kaikki oikeudet pidätetään. Välimuistiversio: 2024/06/16 22:10:41