Etusivu > Miksi kärpänen ei käy hierojakoulua? #vitsit #nauru #huumori

07.06.2024 20:11

Lukuaika: < 1 minuutti

Oletko koskaan miettinyt, miksi kärpänen ei käy hierojakoulua? Tiedän, että olet valvonut lukuisia öitä pohtien tätä maailmaa mullistavaa kysymystä. No, onneksi minä olen täällä vastaamassa tähän mysteeriin, joka on vaivannut ihmiskuntaa jo vuosituhansia – tai ainakin siitä lähtien, kun joku keksi yrittää hieroa kärpästä.

Ensinnäkin, kärpäset ovat aivan liian levottomia. Kuka muka voi keskittyä hierojakoulun tentteihin, kun näkee koko ajan jotain kiinnostavampaa ikkunan toisella puolella? Yritäpä siinä sitten hieroa, kun ajatukset ovat koko ajan kesätuulen mukana. Voisiko joku ehkä asentaa kärpästen hierontapöydälle pikkuruisen television, jossa pyörii jatkuvasti dokumentti banaaninkuorista?

Toisin kuin ihmiset, kärpäset eivät myöskään tarvitse hierontaa. Niiden lihakset ovat niin pieniä, että edes mikroskoopin kanssa niitä ei juuri löydy. Ja vaikka löytyisikin, hierojalla olisi kova työ löytää sopivia hierontaöljyjä miniatyyrikoossa. Kuka sitä paitsi haluaisi joutua hieromaan kärpäslihaa? Ei kuulosta kovin herkulliselta.

Ja mietitäänpä hetki kärpäsen sosiaalisia taitoja. Hierojakoulussa harjoitellaan paljon asiakaspalvelua ja empatiaa. Kärpäset puolestaan ovat enemmänkin sellaisia “puhutaan myöhemmin, minulla on kiire” -tyyppejä. Yritäpä pitää ammattimainen keskustelu käynnissä, kun asiakas jatkuvasti pörisee ja lentää ympäriinsä. “No niin, miten voin auttaa tänään? Ai, hän lähti jo.”

Lisäksi kärpäset ovat kuuluisia lyhyestä elinajastaan. Kuka jaksaa käydä koko hierojakoulun, kun elämä kestää vain muutaman viikon? Siinä ajassa ehtisi juuri ja juuri oppia hieromaan yhden ihmisen niskan, ja sitten onkin jo aika heittää hyvästit. Eihän siinä ole mitään järkeä.

Lopuksi, kärpäsillä on huomattavasti parempia uravaihtoehtoja. Ne voivat esimerkiksi osallistua olympialaisiin lentämisen saralla, tehdä tutkimusmatkoja roskakoriin tai järjestää päivittäisiä kokoontumisia hedelmäkulhossa. Hierojakoulu ei vain yksinkertaisesti sovi niiden hektiseen ja seikkailuntäyteiseen elämäntapaan.

Joten ensi kerralla, kun näet kärpäsen surraavan ympäriinsä ja mietit, miksei se ole hierojakoulussa, muista: kärpäsillä on omat prioriteettinsa. Ne eivät ole laiskoja tai välinpitämättömiä, ne vain tietävät, että elämä on liian lyhyt – ja liian pörisevä – vietettäväksi hierontapöydän ääressä.

© 2024 Juho Saastamoinen .FI - Kaikki oikeudet pidätetään. Välimuistiversio: 2024/06/22 03:35:38