Etusivu > “Miksi kengännauhat aina avautuvat ruuhkabussissa?” #huumori #arjenkommellukset #kengännauhat

2024/06/07 15:06

Lukuaika: 2 minuuttia

Herääminen aikaisin aamulla ja valmistautuminen työpäivään on tarpeeksi haastavaa ilman ylimääräisiä yllätyksiä. Mutta juuri kun luulet, että olet selvinnyt aamukiireistä ehjin nahoin, astut ruuhkabussiin ja PAM – kengännauhat ovat taas auki. Miksi näin aina käy? Onko kengännauhoilla oma salaliitto? Pureudutaanpa tähän mysteeriin!

Ensinnäkin, uskon vakaasti, että kengännauhat elävät omaa, salattua elämäänsä. Ne ovat kuin teini-ikäiset: näyttävät aluksi yhteistyökykyisiltä, mutta heti kun käännät selkäsi, ne tekevät mitä haluavat. Kuvittele, että kengännauhat kuiskivat toisilleen: “Hei, tuolla näkyy ruuhkabussi! Nyt on meidän hetki loistaa!” Ja sitten ne solmuuntuvat auki kuin Broadwayn musikaalin lavasteet.

Toinen teoria: ruuhkabussit ovat kengännauhojen karaokebaareja. Ajattele, kuinka monta jalkaa, kuinka monta kenkää ja kuinka monta nauhaa tunkeutuu bussiin samaan aikaan. Se on kuin massiivinen kengännauhojen kokoontumisajo! “Hei, katso, siellä on Jaskan kengännauhat! Pitää mennä moikkaamaan!” Ne eivät malta pysyä kiinni, kun ne haluavat nähdä vanhat kaverinsa.

Ja tietenkin, olen varma, että ruuhkabussin tärinä on kuin hierontatuoli kengännauhoille. Kuvittele, että olet kengännauha ja bussin tärinä on kuin rentouttava iltapäivä kylpylässä. “Ai että, tämä on elämää. Olisi sääli pysyä kiinni tällaisessa mukavuudessa!” Pups, nauhat auki.

Mutta ei siinä vielä kaikki. Ruuhkabussi on myös kengännauhojen olympialaiset. Siellä testataan kestävyyttä ja nopeutta: “Okei, kuka aukeaa ensimmäisenä ja aiheuttaa suurimman kaaoksen?” Eikä siinä ole kyse vain yhdestä kengännauhasta, ne kilpailevat keskenään! “Katso, minä avauduin neljä kertaa pysäkin välillä. Mikä on sinun ennätyksesi?”

Ja lopuksi, emme voi unohtaa sitä tosiasiaa, että kengännauhat tietävät, milloin sinulla on kiire. Aivan kuin ne olisivat telepaattisia: “Ahaa, hänellä on tärkeä kokous. Nyt on meidän hetki loistaa!” Ja juuri kun ajattelet, että kaikki menee hyvin, tunnet sen tutun löystymisen jalan ympärillä.

Joten, kun seuraavan kerran kengännauhat avautuvat ruuhkabussissa, muista, että se ei ole sinun vikasi. Se on kengännauhojen maailmassa normaalia. Ne elävät omaa elämäänsä, pitävät juhlia, kilpailevat ja nauravat kanssasi – tai ehkäpä sinulle. Joka tapauksessa, ota se huumorilla ja nauti matkasta!

© 2024 Juho Saastamoinen .FI - Kaikki oikeudet pidätetään. Välimuistiversio: 2024/06/19 10:34:53