Etusivu > “Miksi kissat aina tiputtavat tavaroita?” #koomikko #naurua #kissat

2024/06/07 13:06

Lukuaika: 2 minuuttia

Oletko koskaan miettinyt, miksi kissat aina tiputtavat tavaroita? Onko kyseessä salainen kissa-agenda, jossa ne yrittävät valloittaa maailman yksi rikkoutunut maljakko kerrallaan? Vai onko se vain niiden tapa sanoa: “Hei, sinä siellä, palvelija, huomaa minut!”? Selvitetäänpä tämä mysteeri yhdessä – nauraen, tietenkin!

Ensinnäkin, kissat ovat luonnostaan uteliaita olentoja. Jos uteliaisuus tappoi kissan, niin se varmasti myös tiputti sen omistajan suosikkikahvikupin lattialle. Kissat tutkivat maailmaa tassuillaan, ja mitä parempi tapa tutkia jotain kuin tökkäämällä sitä varovasti ja katsomalla, mitä tapahtuu? Kyllä, kissa on kuin pieni tiedemies, joka testaa painovoimalakia joka ikinen päivä. “Hmm, jos työnnän tämän lasin reunalta, putoaako se taas? Kyllä, näköjään putoaa. Mielenkiintoista.”

Toiseksi, kissat saattavat olla salaa stand-up-koomikoita. Ne tietävät, että mikään ei herätä huomiota paremmin kuin dramaattinen esitys. Kuvittele kissa keittiön pöydällä, katsellen sinua suoraan silmiin, ja sitten se hiljalleen, kuin hidastetussa elokuvassa, työntää sen kalliin kynttilänjalan lattialle. “Hah, palvelija, saitpa kerrassaan hyvän shown! Nyt saat siivota, heh heh.”

Kissat myös nauttivat siitä, että ne voivat hallita tilannetta. “Olen tämän talon kuningas tai kuningatar, ja minä päätän, mikä esine saa olla paikallaan ja mikä ei.” Tämä on heidän tapansa muistuttaa meitä siitä, kuka on pomo. “Ai, sinä luulet, että tämä koriste-esine kuuluu hyllylle? Väärin! Se kuuluu lattialle, ja minä päätän sen.”

Ja tietenkin, kissat saattavat yksinkertaisesti kyllästyä. Kuvittele olevasi kissa, joka viettää suurimman osan päivästä nukkuen tai katsellen ikkunasta ulos. Jossain vaiheessa täytyy keksiä jotain tekemistä. “Ah, tuolla hyllyllä on mielenkiintoinen esine. Mitä jos tiputtaisin sen? Kylläpä päivä piristyy!”

Lopuksi, meidän on myönnettävä, että kissat ovat vain yksinkertaisesti mysteerejä. Ne toimivat omien sääntöjensä mukaan, eikä meidän ihmisten tarvitse aina ymmärtää niitä. Ehkä se onkin osa niiden viehätystä – koskaan ei tiedä, mitä seuraavaksi tapahtuu. Ehkä se onkin heidän tapa saada meidät nauramaan ja muistamaan, että elämä ei ole niin vakavaa.

Joten seuraavan kerran, kun kissa tiputtaa jotain, älä suutu. Nauti hetkestä, naura ja muista: elämä kissan kanssa on aina täynnä yllätyksiä!

© 2024 Juho Saastamoinen .FI - Kaikki oikeudet pidätetään. Välimuistiversio: 2024/06/19 10:42:34