Etusivu > “Miksi kissat eivät koskaan työskentele IT-tukena?” #huumori #kissat #tekniikka #nauru

2024/06/07 22:06

Lukuaika: 2 minuuttia

Kuvitellaanpa hetki maailmaa, missä kissat työskentelevät IT-tukena. Tiedätkö, mikä olisi ensimmäinen ongelma? Ei, se ei ole karvat näppäimistöllä tai hiiren jahtaaminen eri syistä. Se on aivan yksinkertaisesti se, että kissat eivät vastaisi puhelimeen. Nehän tunnetusti ignooraavat kaiken, paitsi ehkä ruokakupin täyttämisen ja satunnaisen laserpisteen seiniä pitkin.

Kuvitellaanpa tilanne: soitat IT-tukeen, ja linjan toisessa päässä kuuluu kehräystä. “Hei, tietokoneeni kaatui ja näyttö vilkkuu,” sanot toiveikkaasti. Vastaus? Hiljaisuus. Tai ehkä satunnainen maukaus, joka ei varsinaisesti auta ongelmassasi. Ehkä voit yrittää viheltää ja toivoa, että se herättää kissan mielenkiinnon.

Ja jos kissa sattuu vastaamaan, se todennäköisesti kävelee näppäimistön yli ja lähettää joukon täysin satunnaisia merkkejä. “Onko tämä salakieli?” mietit. Ei, se on vain kissa. Parhaimmillaan saat takaisin viestin, jossa lukee “sdfghjkl;” tai ehkä “mau”, mikä ei varsinaisesti ratkaise ongelmaasi.

Entäpä tekninen tuki chatin kautta? No, kissa saattaa olla kiinnostunut näppäimistön naputtelusta, mutta ongelma on, että se ei välttämättä keskity kysymyksiisi. “Miten saan tulostimen toimimaan?” kysyt. Kissa lähettää sinulle kuvan siitä, miten se istuu tulostimen päällä ja näyttää äärimmäisen tyytyväiseltä itseensä. Sinä sen sijaan et ole niin tyytyväinen, sillä tulostin ei edelleenkään toimi.

Kuvitellaan, että kissa on jopa niin motivoitunut, että se saapuu paikan päälle korjaamaan ongelmasi. Se saattaa viettää tuntikausia tutkien tietokoneen sisälmyksiä, mutta ei välttämättä tee mitään konkreettista. Lopulta se löytää mukavan paikan nukkua ja unohtaa, miksi se oli siellä alun perin. Tietokoneesi on edelleen rikki, mutta kissa on erittäin tyytyväinen uuteen nukkumapaikkaansa.

Ja entäpä raportointi? Kuvittele, että sinun täytyy raportoida ongelmastasi. Kissa saattaa katsoa sinua hetken, kääntää selkänsä ja alkaa nuolla itseään. Raporttisi jää kirjoittamatta, ja sinä jäät miettimään, oliko tämä kaikki vain suuri virhe.

Joten, miksi kissat eivät koskaan työskentele IT-tukena? Koska ne ovat aivan liian kiireisiä kehräämään, nukkumaan ja olemaan itseriittoisia. Ja vaikka ne ovat mestareita monissa asioissa, kuten itsensä pesemisessä ja täydellisen välinpitämättömyyden esittämisessä, IT-tuki ei vain kuulu niiden vahvuuksiin. Ehkä on parasta jättää tekninen tuki ihmisille ja antaa kissojen jatkaa sitä, missä ne ovat parhaita: olemalla ihastuttavia ja mysteerisiä olentoja, jotka valloittavat sydämemme – ja näppäimistömme.

© 2024 Juho Saastamoinen .FI - Kaikki oikeudet pidätetään. Välimuistiversio: 2024/06/19 10:29:29