Etusivu > “Miksi kissat ovat parempia pomoja kuin ihmiset?” #huumori #kissat #pomot #naurua

07.06.2024 13:02

"Miksi kissat ovat parempia pomoja kuin ihmiset?" #huumori #kissat #pomot #naurua
Lukuaika: 2 minuuttia

Kun astut toimistoon, jonka pomo on ihminen, kohtaat usein aikatauluja, sähköposteja ja palavereita, jotka tuntuvat olevan suunniteltu vain hukkaamaan aikaa. Mutta kuvittelepa, että toimiston pomo on kissa. Ja kyllä, luit oikein – kissa! Miksi kissat olisivat parempia pomoja kuin ihmiset? Annetaanpa naurun raikua ja selvitetään!

Ensinnäkin, kissat eivät koskaan järjestäisi tylsiä kokouksia. Ehei, kissan johdolla päivän tärkein tapaaminen olisi aamuinen tuijotuskilpailu kahvikupin reunalla. Kissa ei myöskään koskaan lähettäisi sinulle pitkiä ja puuduttavia sähköposteja. Sen sijaan saatat löytää näppäimistöltäsi muutaman tassunjäljen ja ehkä pallonkarvan. “Lyhyesti ja ytimekkäästi” on kissan motto.

Kissat ovat mestareita delegoinnissa. Miksi tehdä itse, kun voit tassutella ympäri toimistoa ja antaa muiden hoitaa hommat? Ja jos et tee työtäsi hyvin, et saa nuhtelua tai varoitusta. Saatat vain löytää itsesi tuijottamasta keltaisiin, arvosteleviin silmiin. Kissan tuomitseva katse on tehokkaampi kuin mikään HR-osaston muistutus.

Työympäristö olisi myös huomattavasti rennompi. Kissapomo ymmärtää taukojen tärkeyden. Kissan johdolla siestasta tulisi pakollinen osa työpäivää. Kuvittele, että jokaisella työntekijällä olisi oma pehmeä tyyny ja lämmin nurkka, jossa ottaa nokoset. Toimistolla olisi myös roppakaupalla leikittäviä palloja ja raapimispuu stressin lievittämiseksi.

Ja mikä parasta, kissat tuovat mukanaan omalaatuisen johtamistavan: ne palkitsevat sinut yksinkertaisesti olemalla lähelläsi. Mikään ei voita sitä tunnetta, kun kissapomo hyppää syliisi kehräämään kesken työpäivän. Unohdat hetkessä kaikki stressaavat deadlinet ja keskityt vain siihen, miten onnelliseksi sinut on tehty.

Entäpä kissan kyky ratkaista ongelmia? No, se on yksinkertaista. Jos jokin asia ei kiinnosta kissaa, se ei ole sen arvoista. Tämä selkeä priorisointi säästäisi valtavasti aikaa ja resursseja. Enää ei tarvitsisi turhaan miettiä, mikä on tärkeää – kissa päättää puolestasi.

Lopuksi, kissan ruokailutavat olisivat erittäin mielenkiintoisia. Lounastauoilla toimistolla tarjottaisiin korkealaatuista tonnikalaa ja gourmet-ruokaa. Kenenkään ei tarvitsisi syödä surullista, mikrossa lämmitettyä einesateriaa. Ja muista, kissapomo ei koskaan unohda antaa sinulle herkkupaloja, kun olet tehnyt hyvää työtä.

Joten seuraavan kerran, kun olet turhautunut ihmispomosi johdossa, mieti, miten paljon parempi maailma olisi, jos työpaikkasi johtaisi kissa. Vähemmän kokouksia, enemmän nokosia ja runsaasti kehräystä – kuulostaako täydelliseltä työpaikalta vai mitä?

© 2024 Juho Saastamoinen .FI - Kaikki oikeudet pidätetään. Välimuistiversio: 2024/06/25 11:32:39