Etusivu > “Miksi ummetus ja hitaat hissit eivät sovi yhteen?” #huumori #vitsit #nauru

07.06.2024 23:21

"Miksi ummetus ja hitaat hissit eivät sovi yhteen?" #huumori #vitsit #nauru
Lukuaika: < 1 minuutti

Kuvittele tilanne: Olet toimistorakennuksessa, vatsa on kireällä kuin viulunkieli ja tiedät, että tämä on hetki, jolloin tarvitset nopean pääsyn saniteettitiloihin. Astut hissiin, painat kerroksen numeroa ja… hissi lähtee liikkeelle nopeudella, joka saisi etanan tuntemaan itsensä Usain Boltiksi.

Nyt ollaan vakavien kysymysten äärellä. Miksi ummetus ja hitaat hissit eivät sovi yhteen? Ensinnäkin, kun aika on kortilla ja sisäinen paine kasvaa, jokainen sekunti tuntuu ikuisuudelta. Hitaassa hississä saat aikaa pohtia elämän suuria kysymyksiä, kuten “Miksi en syönyt enemmän kuituja aamulla?” ja “Voiko tämä hissi mennä vielä hitaammin?”

Hidas hissi on kuin se vanha sukulainen, joka kertoo tarinan aina uudestaan ja uudestaan—se on kyllä rakas, mutta juuri nyt et pysty keskittymään. Vatsasi muistuttaa sinua jatkuvasti siitä, että kiire on todellinen, mutta hissi liikkuu kuin olisi lomalla. Hitaassa hississä on aikaa lukea koko Tolstoin “Sota ja rauha” ja ehkä jopa kirjoittaa oma jatko-osa.

Kun hissi vihdoin pysähtyy, ovet aukeavat yhtä hitaasti kuin ovet vanhaan linnaan, jonka saranat ovat ruostuneet vuosikymmenien aikana. Yrität hymyillä kohteliaasti muille hissin matkustajille, vaikka päässäsi kaikuu vain yksi ajatus: “Miksi en ottanut portaita?”

Ehkäpä hitaat hissit on suunniteltu tarjoamaan meille elämän hidastettuja hetkiä, jolloin voimme miettiä, mikä on todella tärkeää. Tai sitten ne ovat vain täydellinen tapa testata kärsivällisyyttämme. Joka tapauksessa, ummetuksen ja hitaan hissin yhdistelmä on kuin yrittäisi yhdistää tulen ja veden—lopputulos ei ole koskaan hyvä.

Joten seuraavan kerran, kun olet umpisolmussa ja hissi liikkuu nopeudella, joka muistuttaa enemmän antiikkista kelloa kuin modernia kulkuneuvoa, muista: elämä on täynnä pieniä haasteita. Ja ehkä, juuri silloin, löydät itsestäsi uudenlaisen koomikon, joka osaa nauraa elämän odottamattomille käänteille.

© 2024 Juho Saastamoinen .FI - Kaikki oikeudet pidätetään. Välimuistiversio: 2024/06/25 12:00:45