Etusivu > “Miten huonoin läppäni pelasti treffit!” #treffit #komiikka #huumori #mokailu

2024/06/07 15:06

Lukuaika: 2 minuuttia

Ensimmäiset treffit voivat olla hermoja raastavia, mutta joskus kaikki muuttuu yhdessä silmänräpäyksessä—tai tässä tapauksessa yhdessä surkeassa vitsissä! Annas kun kerron, kuinka huonoin läppäni pelasti tilanteen ja teki illasta unohtumattoman.

Kaikki alkoi, kun tapasimme vaaleanpunaisen kahvilan edessä. Hän oli säteilevän kaunis ja tuoksui kuin tuorein leivonnainen. Minä sen sijaan olin hermostunut kuin kissa vesikupilla. Istahdimme pöytään, joka oli koristeltu romanttisesti kynttilöillä ja kukilla. Täydellistä, eikö? Mutta sitten tuli se hetki, jolloin tiesin, että minun oli sanottava jotain.

Olin juuri saanut suuni auki, kun tarjoilija toi meille menut. Ja siinä se oli—kultainen tilaisuuteni. Sanoin: “Mitähän suosittelisitte? Paitsi jos tarjoilija suosittelee laskemista, siinä olen jo mestari!” Hiljaisuus. Joo, ei naurahdustakaan.

Sydämeni hakkasi kuin rumpalin harjoitukset. Hän katsoi minua hetken ja sitten—ihme tapahtui—hän räjähti nauramaan! “Oletko tosissasi? Se oli niin huono, että se oli jo hyvä!” hän sanoi kyyneleet silmissään.

Nauru tarttui. Pian nauroimme molemmat vedet silmissä kuin kaksi lasta, jotka olivat juuri kuulleet ensimmäisen pieruvitsin. Ilmapiiri keveni, ja aloimme jakaa tarinoita elämämme noloimmista hetkistä. Kävi ilmi, että hän oli kerran kaatunut portaissa kesken tärkeän esityksen. Minä taas kerroin, kuinka olin lapsena yrittänyt piilottaa koiran pihalla, koska pelkäsin sen vievän huomion syntymäpäiväkakulta. (Ei, en onnistunut siinä.)

Illan edetessä keskustelu soljui sujuvasti, ja huomasimme jakavamme samanlaisen, kieroutuneen huumorintajun. Huonosta vitsistäni tuli illan käännekohta, ja se auttoi meitä rentoutumaan ja olemaan omia hölmöjä itsejämme. Lopulta huomasimme, että jos voi nauraa yhdessä niin huonolle vitsille, voi nauraa mille tahansa.

Kun ilta päättyi, saattelin hänet kotiovelle ja hän sanoi: “Nämä olivat parhaat treffit ikinä. Kiitos siitä kamalasta vitsistä!” Levitin käsiäni ja sanoin: “Hei, se on vain luonnonlahja.” Hän nauroi taas ja lupasi, että näkisimme pian uudelleen.

Ja näin, ystäväni, huonoin läppäni ei vain pelastanut treffejä, vaan avasi oven jollekin paljon paremmalle. Joten ensi kerralla, kun olet treffeillä ja mielesi tekee kertoa vitsi, älä pelkää heittää sitä huonointa! Se saattaa olla juuri se, mitä tarvitset.

© 2024 Juho Saastamoinen .FI - Kaikki oikeudet pidätetään. Välimuistiversio: 2024/06/16 22:09:59