Etusivu > “Miten kertoa vanhemmillesi, että sinusta tulee jonglööri?”
#jonglööri #vitsit #vanhemmat #komiikka

07.06.2024 12:46

Lukuaika: < 1 minuutti

Kuvittele: istut perheillallisella, ja äitisi tarjoilee perunamuusia tavalla, joka voisi voittaa Michelin-tähden. Isäsi katsoo sinua silmälasien yli, sellaisella “mitä sinä nyt taas olet keksinyt” -ilmeellä. Tämä on se hetki, jolloin paljastat uutisesi. Mutta miten ihmeessä kerrot vanhemmillesi, että sinusta tulee jonglööri? Annahan kun kerron, miten se tehdään.

Ensin, valmistele maaperä. Aloita pehmeästi. Voit sanoa jotain tyyliin: “Tiedättekö, kuinka aina sanotaan, että lapsista tulee erilaisia kuin vanhemmistaan?” He nyökkäilevät ja miettivät, että aiot ehkä vaihtaa hammaslääkäriksi tai asianajajaksi. Tässä kohtaa huomautat, että olet aina ollut “vähän erilainen”.

Sitten siirrytään osaan, jossa käytät hyväksi huumorintajuasi. Sanot, “Muistatteko, kun lapsena heittelin aina lelujani ilmaan ja yritin saada ne kiinni? No, minulla on uutisia: olen löytänyt kutsumukseni! Ai niin, ja se ei ole lentokapteeniksi tuleminen.”

Vanhemmat näyttävät huolestuneilta. On aika heittää heille pieni luottamuspallo, tai tässä tapauksessa, ehkä kolme. “Olen päättänyt, että ryhdyn jonglööriin!” Isäsi saattaa yskäistä perunamuusia väärään kurkkuun ja äitisi saattaa pudottaa haarukan. Tämä on normaalia.

Sitten kerrot heille, että jonglööri on kuin projektipäällikkö, mutta ilman Excel-taulukoita. “Ajatelkaa, minä hallitsen useita asioita kerralla, ja kaikki pysyvät ilmassa! Olen kuin multitaskingin mestari!” Tässä kohtaa äitisi saattaa alkaa miettiä, kuinka monta ämpäriä vettä voit tasapainottaa päälläsi.

Varmista, että kerrot vanhemmillesi, kuinka paljon harjoitusta ja omistautumista tämä vaatii. “Tiedättehän, että tämä on kuin urheilulaji. Treenaan joka päivä! Ja hei, jos joskus päätätte heittää minulle viisi omenaa kerralla, enkä saa niitä kiinni, tiedätte ainakin, että yritin!”

Lopuksi, kevennä tilannetta. “Ja jos kaikki menee pieleen, voin aina liittyä sirkukseen! Tai avata oman hedelmäkojun, jossa voin heitellä appelsiineja asiakkaiden iloksi.”

Muista, että vanhemmillasi on todennäköisesti omat unelmansa sinusta. Anna heidän hetki käsitellä uutisia, ja ehkä jopa heittele heille muutama vitsi matkan varrella. Loppujen lopuksi, vanhempasi haluavat vain, että olet onnellinen. Ja jos se tarkoittaa jonglööriä, niin olkoot niin. Muista vain varoa, ettei perunamuusi päädy ilmaan sinua odottaessasi!

© 2024 Juho Saastamoinen .FI - Kaikki oikeudet pidätetään. Välimuistiversio: 2024/06/22 04:25:01