Etusivu > Naapurin kissa ja uudet seikkailut #hauskathetket #kissatempaukset

2024/06/07 14:06

Lukuaika: 2 minuuttia

Naapurin kissa on nimeltään Herra Huu, ja hän on todellinen seikkailija. Herra Huu ei ole mikään tavallinen kissa, vaan hän on enemmän kuin yksi yhdeksästä elämästään – hänellä on ainakin kaksikymmentä elämää käytössään, ja hän viettää jokaisen niistä tavalla, joka saa meidät nauramaan vatsamme kipeiksi.

Aloitetaanpa siitä, kun Herra Huu päätti eräänä päivänä tutustua uuteen naapurustoon. Hän hiipi hiljaa ulos talosta, mutta ei suinkaan tavalliseen tapaan ovesta, vaan ikkunan kautta. Miksi käyttää ovea, kun voi tehdä elämästä vähän mielenkiintoisempaa ja jättää omistajansa raapimaan päätään?

Ensimmäinen etappi oli naapurin rouva Virtasen puutarha. Rouva Virtanen oli juuri kylvänyt kukkasipuleita, ja Herra Huu päätti auttaa vähän omalla tavallaan. Hän kaivoi sipuleita ylös ja asetteli ne riviin kuin armeijan paraatiin. Kun rouva Virtanen huomasi tämän, hän ei voinut kuin nauraa. “Taidan tarjota sinulle työtä puutarhurina, Herra Huu!” hän huudahti.

Seuraavaksi Herra Huu suuntasi kohti naapurin Marttisen taloa. Marttiset olivat juuri asentaneet uudet verhot olohuoneeseen, ja Herra Huu keksi, että ne ovat täydelliset trapetsitaiteiluun. Hän hyppelehti verhotangosta toiseen, ja lopulta päätyi roikkumaan yhdestä tassusta kuin sirkusakrobaatti. Marttiset tulivat kotiin ja löysivät Herra Huun keskeltä esitystä. “Meidän pitäisi varmaan alkaa myydä lippuja tähän show’hun,” Marttinen totesi nauraen.

Herra Huu ei tietenkään voinut jättää väliin mahdollisuutta vierailla naapurin Pekkalan luona. Pekkalassa oli juuri paistettu pullaa, ja Herra Huu oli tunnetusti herkkusuu. Hän kiipesi keittiön ikkunalaudalle ja nuuhki ilmassa leijuvaa tuoksua. Hän päätti, että pullat on syytä tarkistaa lähempää, joten hän hyppäsi pöydälle ja alkoi purra jokaista pullaa. Kun Pekkala löysi Herra Huun keskeltä pullavuorta, hän ei voinut olla nauramatta. “Sinä, Herra Huu, olet todellinen pullamestari!”

Päivän päätteeksi Herra Huu palasi kotiin, mutta ei suinkaan väsyneenä. Hänellä oli vielä yksi temppu hihassaan – tai oikeastaan tassussaan. Hän piiloutui omistajansa pyykkikoriin ja odotti kärsivällisesti. Kun omistaja tuli etsimään puhtaita sukkia, Herra Huu hyppäsi esiin ja säikäytti hänet pahanpäiväisesti. “Herra Huu, sinä olet kyllä todellinen mestari yllättämään!” omistaja nauroi.

Näin päättyi Herra Huun päivä täynnä seikkailuja ja naurua. Naapurin kissa oli jälleen kerran osoittanut, että elämä on paljon hauskempaa, kun sitä elää tassu kerrallaan ja ripauksella huumoria.

© 2024 Juho Saastamoinen .FI - Kaikki oikeudet pidätetään. Välimuistiversio: 2024/06/16 22:10:28