Etusivu > Naapurin kissan kommellukset #huumori #naurua #eläimet

2024/06/07 11:06

Lukuaika: 2 minuuttia

Naapurin kissan kommellukset

Oletteko koskaan ihmetelleet, miksi kissoilla on yhdeksän elämää? No, naapurin kissan perusteella voin vakuuttaa, että kahdeksan niistä menee pelkästään sekoillessa! Tämä karvainen kaveri on kuin eläinkunnan oma Benny Hill – ei hetkeäkään ilman kommelluksia.

Ensimmäinen tapaus sattui, kun päätin rauhallisena sunnuntaiaamuna keittää kahvia ja nauttia lehden lukemisesta. Juuri kun olin kaatamassa kahvia kuppiin, kuului kova kolahdus ikkunasta. No, siinäpä naapurin katti roikkui kiinni verhoissa kuin Tarzan konsanaan. Ilmeisesti se oli päättänyt, että ikkunan läpi hyppääminen on loistava idea. Verhot eivät olleet samaa mieltä. Siinä sitä sitten keikuttiin, molemmat yhtä kauhuissaan. Minä kahvikuppi kädessä ja kissa verhoissa, molemmat elämämme virhettä miettien.

Kerta toisensa jälkeen tämä katti onnistuu yllättämään. Kerran se oli ilmeisesti päättänyt, että se on oikea vesipeto ja loikkasi suoraan naapurin lasten puhallettuun uima-altaaseen. Voin kertoa, että märkä kissa ja hämmästyneet lapset eivät ole mikään harmoninen yhdistelmä. Kissalla oli ilmeisesti oma versio vedessä räpiköimisestä, joka muistutti enemmän epätoivoista breakdancea kuin mitään muuta.

Eikä siinä vielä kaikki! Naapurin kissa on myös mestarivaras. Oli eräänä päivänä juhlat pihalla, ja pöydät notkuivat herkkuja. Tämä karvainen kleptomaani päätti, että sen täytyy saada osansa tarjoiluista. Hiljaa hiipien se lähestyi pöytää ja nappasi mukaansa kokonaisen grillimakkaran. Jos joku joskus sanoo, ettei kissat syö makkaraa, niin tulkaa käymään meidän kadulla – meillä on todiste! Ja mikä parasta, kissa piti saalista suussaan kuin ylpeä leijona, joka on napannut antiloopin savannilla.

Naapurin kissa myös ilmeisesti uskoo olevansa akrobaatti. Se kiipeilee aidan päällä kuin tasapainotaiteilija sirkuksessa, mutta toisin kuin sirkusakrobaatit, se ei aina onnistu laskeutumaan jaloilleen. Eräänä päivänä se päätti tehdä näyttävän hypyn roskakatoksen katolta. No, ei mennyt kuten Strömsössä. Kissa laskeutui suoraan roskien sekaan, ja sen ilme oli kuin sanoisi “Tämä oli tarkoituskin, olen vain testaamassa roskien mukavuutta”.

Joten jos ikinä kaipaatte pientä naurua arkeenne, tulkaa meidän kadulle ja seuratkaa naapurin kissan seikkailuja. Elämä ei koskaan käy tylsäksi, kun on tällainen karvainen koomikko naapurissa. Huumoria ja naurua riittää takuulla, sillä tämä katti tietää, miten pistää show pystyyn – vaikka ei ehkä ihan tarkoituksella!

© 2024 Juho Saastamoinen .FI - Kaikki oikeudet pidätetään. Välimuistiversio: 2024/06/19 03:31:11