Etusivu > Naapurin koiran karaoke-esitys: täysi kymppi! #koirat #karaoke #nauru

07.06.2024 15:42

Naapurin koiran karaoke-esitys: täysi kymppi! #koirat #karaoke #nauru
Lukuaika: < 1 minuutti

Kuvittelepa tätä: istut omalla terassillasi, nauttimassa iltapäiväkahvia. Aurinko paistaa, linnut laulavat, ja yhtäkkiä kuulisit kuinka naapurin koira aloittaa karaokesession! Ei, en ole menettänyt järkeäni, vaan tämä on todellinen tarina, joka tapahtui aivan tavallisena tiistaina.

Naapurin koira, jonka nimi on muuten Elvis – kyllä, Elvis – päätti ilmeisesti, että hänen on aika näyttää maailmalle, mistä hänet on tehty. Tai ainakin naapureille. Ja niin alkoi tämä unohtumaton esitys, joka sai meidät kaikki nauramaan ja ehkä vähän kyynelöimäänkin.

Elvis aloitti klassikolla, tietenkin: “Love Me Tender”. Ei sitä tajunnut, miten paljon tunnetta koira voi laulaessaan välittää. Ääni oli hieman karhea, mutta se vain lisäsi kappaleeseen syvyyttä. Naapurin mummo, joka muuten ei koskaan hymyile, nyökkäsi hyväksyvästi ja pyyhkäisi silmäkulmaansa. “Kyllä se Elvis osaa,” hän sanoi.

Seuraavaksi Elvis siirtyi modernimpaan repertuaariin, vetäen Lady Gagan “Bad Romance”. Kyllä, tiedän, että ajattelet, että tämä ei voi olla totta, mutta koira todella osasi vetää ne “rah-rah-ah-ah-ah”-kohdat! Lapset, jotka olivat tulleet leikkimään pihalle, pysähtyivät kuuntelemaan ja alkoivat tanssia. Jopa naapurin kissa, joka yleensä suhtautuu kaikkeen halveksivasti, näytti olevan vaikuttunut.

Mutta huipentuma, se oli jotain aivan erityistä! Elvis päätti esittää suomalaisen klassikon, “Satumaa”. Nyt, ennen kuin alatte epäillä, kyllä, se oli hieman puutteellinen suoritus, mutta jos sulki silmänsä ja kuvitteli, että koira oli syntynyt laulajaksi, se melkein toimi. Naapurin setä, joka on tunnetusti tarkka laulusta, antoi jopa aplodit.

Kun esitys oli ohi, Elvis sai ansaitut herkut ja me kaikki saimme hyvän tarinan kerrottavaksi. Siinä se on, täydellinen esimerkki siitä, että välillä elämä tarjoaa yllättäviä ilon hetkiä, kun niitä vähiten odottaa. Ja jos joku kysyy, olenko nähnyt koiran laulavan karaokea, voin ylpeänä vastata: kyllä olen, ja se oli parasta, mitä olen koskaan nähnyt.

© 2024 Juho Saastamoinen .FI - Kaikki oikeudet pidätetään. Välimuistiversio: 2024/06/25 11:03:13