Etusivu > “Omituiset arkipäivän sattumukset” #huumori #komiikka #arkipäivänhauskuus

07.06.2024 23:17

"Omituiset arkipäivän sattumukset" #huumori #komiikka #arkipäivänhauskuus
Lukuaika: < 1 minuutti

Aloitetaanpa jännittävä tarina siitä, kuinka tavallinen tiistai voi muuttua aivan absurdiksi komediaksi, kun kohtalon sormet päättävät leikkiä kanssamme. Kuten esimerkiksi se aamu, kun heräsin ja huomasin, että jääkaappi oli päättänyt ryhtyä taiteilijaksi ja maalannut lattian viilillä. En ole koskaan nähnyt niin taiteellista roisketta sitten viime kerran, kun yritin valmistaa smoothien ilman kantta.

Sitten on se kerta, kun päätin olla ekologinen ja kävellä töihin. Kaikki meni hyvin, kunnes lintulauma päätti, että minun kaljuni on täydellinen laskeutumispaikka. En tiennyt, että pääni muistuttaa kiitorataa, mutta ainakin sain ilmaisen hiustenhoidon! Yritin olla ottamatta sitä henkilökohtaisesti, mutta kun yksi niistä alkoi laulaa tunnettua iskelmää, aloin epäillä, että minut oli rekrytoitu lintujen karaokeen.

Ja muistatteko sen päivän, kun päätin vihdoin käyttää julkista liikennettä? Astuin bussiin ja tunsin itseni heti seikkailijaksi. Matka sujui hyvin, kunnes kuski päätti, että on aika testata äkkijarrutuksia. Päädyin sylissäni istuvan mummon syliin. Onneksi mummolla oli hyvä huumorintaju ja hän totesi, että “ainakin sain nuoruutta syliini”. Päätimme yhdessä, että seuraavaksi kokeilemme vuoristorataa, koska miksi ei?

Ja kuka voisi unohtaa sen kerran, kun päätin kokata illallista ystävilleni? Kaikki meni loistavasti, kunnes keittiö päätti, että on aika järjestää oma ilotulitus. Ruoanlaitto on taidetta, mutta en tiennyt, että se voisi olla myös pyrotekniikkaa. Lopputuloksena oli hieman hiiltynyt illallinen ja paljon naurua – sekä uusi palovaroitin.

Mutta hei, elämä on juuri näitä pieniä omituisia sattumuksia täynnä. Ne tekevät arjesta värikkäämpää ja antavat meille tilaisuuden nauraa itsellemme. Joten mikäli jääkaappisi päättää ryhtyä moderniksi taiteilijaksi tai bussi muuttuu yllättäen vuoristoradaksi, muista: elämä on paras komedia. Ja loppujen lopuksi, nauru pidentää ikää – tai ainakin tekee siitä paljon hauskempaa!

© 2024 Juho Saastamoinen .FI - Kaikki oikeudet pidätetään. Välimuistiversio: 2024/06/25 12:59:48