Etusivu > “Pellen salainen päiväkirja” #huumori #komiikka #pellejenelämä

2024/06/07 14:06

Lukuaika: 2 minuuttia

Salainen päiväkirjani, 1. päivä

Rakas päiväkirja, tänään oli taas yksi niistä päivistä, jolloin heräsin klovnin nenä otsallani. Se on sellainen aamu, kun tiedät, että päivästä tulee erikoinen. Ensimmäinen tehtäväni oli löytää oikea nenä, joka oli jostain syystä päätynyt jääkaappiin juustokimpaleen viereen. Juustokimpale ei vaikuttanut olevan moksiskaan, mutta nenä näytti hieman närkästyneeltä.

Menin aamupalalle ja yritin kaataa itselleni muroja, mutta ulos tulikin serpentiiniä. No, ei hätää, serpentiini on kuitupitoista ja pitää suoliston kunnossa. Kahvin sijaan join seltterivettä, joka tosin päätti suihkuta suoraan kasvoilleni. Näin päivä alkoi virkistävästi!

Päiväkirjani, 2. päivä

Tänään oli suuri päivä! Meillä oli suuri esitys sirkuksen maneesissa. Harjoittelin tuntikausia jongleerausta, ja vihdoin olin valmis heittämään ilmaan kolmea vesimelonia, kaksi ananasta ja yhden naapurini kissan (kissa oli täysin vapaaehtoinen ja sai palkaksi tonnikalaa).

Vesimelonit lensivät kauniisti ja ananakset seurasivat perässä, mutta kissa päätti, että elämä on liian lyhyt ja laskeutui suoraan tuomarin syliin. Tuomari ei ollut nauravainen tyyppi, mutta kun kissa alkoi kehrätä, hänkin suli ja antoi meille täydet pisteet. Kissa sai lisää tonnikalaa.

Olen oppinut, että elämä on kuin jongleerausta: joskus heität ilmaan jotain painavaa, ja joskus se jotain painavaa laskeutuu suoraan päähäsi. Onneksi minulla on paksu peruukki suojana!

Salainen päiväkirjani, 3. päivä

Tänään päätin testata uutta taikatemppua. Käytin taikurin hattua, josta piti ilmestyä kani. Valitettavasti hatusta ilmestyikin äitini. Hän ei ollut kovin vaikuttunut, mutta antoi minulle eväitä ja muistutti, että pitäisi syödä enemmän vihanneksia.

Yritin uudelleen ja tällä kertaa hatusta ilmestyi hiuslakkaa. Päätin, että taikatemput eivät ole vahvin lajini ja siirryin takaisin kepposiin. Asetin ilmapalloja kollegani tuolille, ja kun hän istuutui, hän nousi ilmaan kuin heliumilla täytetty kuumailmapallo. Koko sirkus nauroi, ja kollegani pyysi minua auttamaan hänet alas. Hän lupasi kostaa, joten odotan jännityksellä, mitä seuraavaksi tapahtuu.

Salainen päiväkirjani, 4. päivä

Rakas päiväkirja, tänään oli vapaapäivä. Päätin mennä elokuviin katsomaan uusimman komedian. Ostin popcornia ja istuuduin mukavasti penkkiin. Kun elokuva alkoi, huomasin, että olin ainoa katsoja – kaikki muut olivat lavalla odottamassa esitystäni. Olin vahingossa eksynyt omaan esitykseeni!

Kävin hakemassa klovnin nenäni ja aloitin improvisoidun shown. Popcornit lensivät ilmaan, ja katsojat nauroivat kippurassa. Esitykseni päättyi suureen aplodeihin, ja sain palkaksi jättimäisen tikkarin. Huominen voi olla mitä tahansa, mutta tiedän, että se on täynnä naurua ja ehkä vähän serpentiiniäkin.

Näin päättyy tämä päivän seikkailu. Klovnin elämä ei ole koskaan tylsää. Jatkan harjoittelua ja pidän huolta, että nenäni pysyy paikallaan – ainakin suurimman osan ajasta.

© 2024 Juho Saastamoinen .FI - Kaikki oikeudet pidätetään. Välimuistiversio: 2024/06/19 11:13:09