Etusivu > “Viimeinen irtokarkki pakkauksessa ja kikattelu alkoi!”
#hauskaa #komiikkaa #naurua

2024/06/07 12:06

Lukuaika: < 1 minuutti

Kuvittele tämä: olet juuri ostanut pussillisen irtokarkkeja ja istut mukavasti sohvalla, valmiina nauttimaan illasta. Olet säästänyt parhaimman karkin viimeiseksi, koska, no, eihän kukaan aloita syömistä herkkupalasta, eihän? Niinpä, se on kuin jättäisi huipennuksen väliin ja alkaisi suoraan lopputeksteistä.

Pussin pohjalla on enää yksi karkki, se täydellinen lakritsitäytteinen suklaapallo, joka suorastaan kuiskii nimesi. Otat sen käteesi, huomaat valon heijastuvan sen kiiltävästä pinnasta ja tunnet olevasi kuin Indiana Jones, joka löysi kadonneen aarteen. Tunnet olosi voittamattomaksi.

Mutta yhtäkkiä, juuri kun olet aikeissa nauttia tästä pienestä ilohetkestä, koira hyppää syliin ja karkki pompahtaa ilmaan kuin trampoliinilla. Tajuat sen putoavan lattialle hidastettuna kuin Matrix-elokuvassa. Silmäsi seuraavat tarkasti sen matkaa, ja juuri kun olet valmis uhraamaan itsesi sen pelastamiseksi, koira ehtii ensin ja nielaisee aarteesi yhdellä haukkauksella.

Toivut järkytyksestä, ja mitä muuta voit tehdä kuin nauraa? Siinä se on, elämäsi viimeinen irtokarkki, koirasi vatsassa. Kaikki tuo huolellinen suunnittelu, varovainen säästäminen ja täydellisesti ajoitettu nautinto – kaikki kadonnut sekunneissa. Tunnet itsesi kuin koomisen elokuvan päähenkilöksi, joka kaatuu banaaninkuoreen juuri, kun on saavuttamassa maalin.

Mutta ei hätää, nauru on paras lääke, ja jos et voi nauttia karkista, voit ainakin nauttia tästä huvittavasta sattumuksesta. Ja mikä parasta, koirasi näyttää nyt erittäin tyytyväiseltä – vähän kuin se olisi voittanut karkkibingossa pääpalkinnon. Ja sinä olet juuri saanut annoksen päivittäistä komiikkaa, vaikkakin omalla kustannuksellasi.

Joten seuraavalla kerralla, kun olet karkkihyllyllä, muista tämä: elämä on liian lyhyt jättääksesi parhaan karkin viimeiseksi. Ja jos käy niin, että koirasi on kanssasi, pidä kiinni herkuistasi kuin omaisuudestasi. Tai ainakin ole valmis nauramaan, kun kaikki menee pieleen – se on kuitenkin paras osa koko show’ta!

© 2024 Juho Saastamoinen .FI - Kaikki oikeudet pidätetään. Välimuistiversio: 2024/06/19 11:13:58