Etusivu > “Ystävänpäivän yllätyslahjat, jotka menivät pieleen” #huumori #ystävänpäivä #yllätykset

2024/06/07 21:06

Lukuaika: 2 minuuttia

Ystävänpäivä on se maaginen päivä, jolloin rakkauden tuulet puhaltavat ja ihmiset ympäri maailmaa päättävät yllättää rakkaansa mitä mielikuvituksellisimmilla lahjoilla. Mutta joskus, rakkaat ystävät, nuo tuulet puhaltavat hieman liian voimakkaasti ja tuloksena on melkoinen myrsky. Annetaanpa muutaman tarinan kertoa siitä, kuinka yllätyslahjat voivat mennä pieleen tavalla, joka saa meidät kaikki nauramaan – tai ainakin harkitsemaan kahdesti ennen seuraavaa ystävänpäivää.

Eräänä ystävänpäivänä Maija päätti ilahduttaa poikaystäväänsä Pekkaa itsetehdyllä suklaakakulla. Hän oli viettänyt tuntikausia keittiössä, sulattanut suklaan, vatkannut kerman ja koristellut kakun sydämillä, jotka näyttivät enemmänkin epämääräisiltä möykyiltä. Maija ei kuitenkaan antanut periksi, ja hän oli varma, että kakku olisi Pekan mieleen. Pekka saapui kotiin, näki kakun ja hymyili leveästi. Hän otti ensimmäisen palan ja… hänen ilmeensä muuttui nopeasti. Maija oli vahingossa käyttänyt suolaa sokerin sijaan. Pekan yskänpuuska oli niin voimakas, että naapuritkin kuulivat sen. Kakku päätyi roskakoriin, mutta tarina jäi elämään – varsinkin, kun Pekka ei enää koskaan unohtanut tuoda sokeria kaupasta.

Sitten on Jukka, joka päätti yllättää tyttöystävänsä Annan romanttisella kylpylälomalla. Hän oli varannut kaikkein hienoimman hotellihuoneen, jossa oli iso poreamme, kynttilöitä ja ruusun terälehtiä. Kaikki meni suunnitelmien mukaan, kunnes Jukka tajusi unohtaneensa kertoa Annalle heidän lähtevän lomalle. Anna oli juuri päässyt suihkusta, kasvonaamio naamalla ja hiukset tötteröllä, kun Jukka ilmestyi ovelle matkalaukkujen kanssa. “Yllätys!” Jukka huusi. Anna ei ollut yhtä innoissaan. Pienen pesukarhumaisen naamion ja vakavan tuijotuksen jälkeen Jukka päätti, että ehkä seuraavalla kerralla hän voisi informoida Annaa etukäteen. Kylpyläloma oli silti onnistunut – tosin Jukka joutui viettämään ensimmäisen yönsä hotellin sohvalla.

Entäpä sitten Liisa, joka halusi yllättää miehensä Antin rakkauslaululla? Hän oli harjoitellut viikkoja, ja lopulta ystävänpäivänä hän päätti esittää laulunsa romanttisessa ravintolassa. Liisa nousi ylös, tarttui mikrofoniin ja aloitti laulunsa. Valitettavasti Liisa oli niin hermostunut, että unohti sanat ja päätyi improvisoimaan. Lopputuloksena oli sekoitus rakkauslaulua ja lastenlaulua, joka ei ehkä ollut aivan sitä, mitä hän oli suunnitellut. Koko ravintola oli repeämässä naurusta, mutta Antti oli ylpeä – hänen mielestään Liisa oli rohkein nainen, jonka hän tiesi. Ja he saivat ilmaisen jälkiruoan ravintolalta, joten loppu hyvin, kaikki hyvin.

Näiden tarinoiden myötä voimme todeta, että vaikka yllätyslahjat eivät aina mene suunnitelmien mukaan, ne jäävät varmasti mieleen – ja niistä syntyy loistavia tarinoita kerrottavaksi. Joten kun seuraava ystävänpäivä lähestyy, muista: tärkeintä ei ole täydellisyys, vaan rakkaus ja nauru. Ja ehkä myös se, ettet käytä suolaa sokerin sijaan.

© 2024 Juho Saastamoinen .FI - Kaikki oikeudet pidätetään. Välimuistiversio: 2024/06/17 01:35:12