Etusivu > “Miksi kananmunat pelkäävät jääkaapin valoa?”

#komiikka #vitsit #nauru #huumori #hauska

08.06.2024 00:37

Lukuaika: < 1 minuutti

Oletko koskaan miettinyt, miksi kananmunat värisevät kylmää hikeä jääkaapin valon syttyessä? Se on kuin kohtaus kananmunien omasta kauhuelokuvasta: “Munat pimeässä”. Avaat jääkaapin oven ja valon syttyessä kananmunat säikähtävät enemmän kuin teini-ikäinen, joka löytää vanhempansa TikTokista.

Kananmunien pelko jääkaapin valosta on todellinen mysteeri. No, ainakin yhtä todellinen kuin se, miksi ihmiset päättävät syödä ananaspizzaa. Kananmunilla on salainen koodi: “Jos valo syttyy, jäädytään paikoilleen”. Se on heidän ainoa puolustuskeinonsa. Kuvittele, jos sinut vangittaisiin jääkylmään kaappiin ja joka kerta kun valo syttyy, joku yrittäisi poimia sinut ja rikkoa kuoresi. Ei ihme, että ne ovat hermostuneita!

Tämä pelko ei ole pelkästään kananmunille. Kerran näin kurkun, joka hikoili pelosta valon syttyessä. Ja mitä tomaatti sanoi, kun valo syttyi? “En ole valmis punastumaan vielä!” Koko jääkaappi on kuin yksi iso pelottelukierros. Jopa maito pullistelee pelosta, kun valo syttyy. Se on kuin kaikki jääkaapin asukkaat olisivat osallistumassa omaan versioonsa “Kauhun taloa”.

Mutta palataanpa kananmuniin. Ehkä ne pelkäävät valoa, koska se muistuttaa niitä auringosta, ja kaikki tietävät, että aurinko on kananmunan kuoleman enkeli. Paistettu munakas ei ole mikään salainen resepti, vaan se on vain aurinkoinen tapa sanoa “hyvästi”. Joten kun valo syttyy, kananmunat ajattelevat: “Ei taas! Tämä on se hetki, kun meistä tulee brunssin sankareita.”

Ja sitten on se yksi rohkea muna, joka kuiskaa: “Ei hätää, se on vain jääkaapin valo.” Mutta muut kananmunat eivät kuuntele, koska ne ovat jo menettäneet kuorensa hermostukseen. Tämä on kuin kananmunien oma versio “Valot pois” -leffasta.

Joten ensi kerralla kun avaat jääkaapin ja valo syttyy, muista, että kananmunat ovat siellä, täristen hiljaa ja toivoen, että heitä ei valita seuraavaksi. Ole armollinen ja sulje ovi nopeasti. Kananmunat kiittävät sinua – hiljaa ja kuorestaan.

© 2024 Juho Saastamoinen .FI - Kaikki oikeudet pidätetään. Välimuistiversio: 2024/06/22 04:20:32