Etusivu > Miksi koira ylitti tien? #huumori #koirat #elämäntaidot

2024/06/08 19:06

Lukuaika: < 1 minuutti

Kuvittele tämä: olet ajamassa autolla pitkin rauhallista maaseututietä. Aurinko paistaa, linnut laulavat, ja yhtäkkiä näet koiran ylittämässä tietä. Pysähdyt ja mietit, miksi ihmeessä se koira päätti lähteä tien yli juuri nyt. No, eihän se ole mikään tavallinen koira, se on nimittäin koiramaailman stand-up-koomikko!

Ensimmäinen teoria: koira tarvitsi vaihtelua. Oletko koskaan miettinyt, kuinka tylsää on nuuskia samaa nurmikkoa päivästä toiseen? Se on kuin katselisi samaa jaksoa saippuasarjasta uudelleen ja uudelleen. Koiraparka ajatteli, että jospa tien toisella puolella olisi jotain uutta ja jännittävää – ehkäpä jopa uusi postimies, jota haukkua!

Toinen teoria: koira oli matkalla stand-up-klubille. Kyllä, luit oikein. Se oli matkalla kertomaan uusinta vitsiään: “Miksi koira ylitti tien? Koska kissan kanssa oli riitaa, ja se päätti etsiä uuden yleisön!” Hei, ei huono vitsi koiralta, vai mitä?

Kolmas teoria: koira oli eksyksissä ja yritti löytää kotiin. Se oli menossa kompassinsa kanssa, mutta kompassi oli tietenkin suunniteltu ihmistä varten. Koiran logiikalla pohjoinen oli grillin suunta, etelä oli sohva, itä oli vesikuppi ja länsi oli lempilelu. Ei ihme, että se päätti ylittää tien – se oli matkalla kohti grillimakkaraa!

Neljäs teoria: koira oli salainen agentti. Kyllä, aivan kuten James Bond, mutta karvaisempi ja enemmän kuolaa. Se oli saanut tehtäväkseen ylittää tien ja löytää kadonneen luun. Tien toisella puolella odotti mystinen agentti K9, jolla oli kaikki vastaukset. Koko operaatio oli niin salainen, että koira ei itsekkään tiennyt, miksi oli ylittämässä tietä!

Lopuksi: Ehkäpä syy on yksinkertaisesti se, että koira halusi ylittää tien, koska se voi. Onhan sekin jonkinlainen saavutus! Me ihmiset ylitetään teitä ilman suurempaa syytä, joten miksei koirakin voisi nauttia samasta vapaudesta?

Eli seuraavan kerran, kun näet koiran ylittävän tien, muista, että sillä voi olla mitä moninaisimpia syitä – ja ehkäpä se on matkalla kertomaan seuraavaa suurta vitsiään!

© 2024 Juho Saastamoinen .FI - Kaikki oikeudet pidätetään. Välimuistiversio: 2024/06/16 22:06:28