Etusivu > Miksi leipä ei voi koskaan kertoa vitsejä? #huumori #kysymyksiä

08.06.2024 01:08

Miksi leipä ei voi koskaan kertoa vitsejä? #huumori #kysymyksiä
Lukuaika: < 1 minuutti

Oletko koskaan miettinyt, miksi leipä ei koskaan kerro vitsejä? No, leipä on tunnetusti vähän kuivaa seuraa. Se ei vain osaa heittää läppää, vaikka olisi kuinka paahtunut.

Ensinnäkin, leipä ei oikein osaa puhua. Tiedän, se on yllättävää, mutta totta. Ei sillä, etteikö leipä yrittäisi. Kun leivänmuruset yrittävät kertoa vitsejä, ne vain murenevat. Ja kuka jaksaa kuunnella sellaista pölönpölyä?

Ajatellaanpa leipää kahvipöydässä. Siinä se nököttää, mahdollisesti voin tai juuston alla piilossa. Kun joku kertoo vitsin, leipä on se tyyppi, joka istuu hiljaa ja yrittää olla olematta täysin kuiva. Ja hei, joku voisi sanoa, että leipä on vähän liian täysjyväinen ymmärtämään hienovaraisen huumorin nyansseja.

Entäpä leivän elämänfilosofia? Leipä on syntynyt taikinasta, vaivattu moneen kertaan ja sitten heitetty kuumaan uuniin. Ei ihme, että sen huumorintaju on vähän kärtsännyt. Leipä on tottunut siihen, että sen elämän huippuhetket ovat kuumottavimpia. Ei siinä paljon naurata, kun olet paahtimen kidassa.

Ja sitten on vielä se vanha sanonta: “Leipä on elämän perusta.” Tarkoittaako tämä sitä, että leipä on liian vakavaa hommaa? Ehdottomasti. Kun olet elämän perusta, et voi heittää läppää kevyesti. Se on vähän kuin yrittäisit kertoa vitsejä algebra-tunnilla – ei toimi.

Lopuksi, mietitäänpä leivän seuraa. Leipä viettää suurimman osan ajastaan muiden ruoka-aineiden kanssa. Juusto, kinkku, kurkku – ne kaikki ovat vakavasti otettavia tyyppejä. Leipä on vain osa isompaa kuvaa, eikä sillä ole aikaa kehittää stand up -rutiiniaan.

Joten, jos kaipaat hyviä vitsejä, älä käänny leivän puoleen. Se on enemmän sellainen hiljainen kaveri, joka pitää sinut kylläisenä mutta ei juuri naurata. Jos haluat oikeasti nauraa, parempi etsiä joku, jolla on vähän enemmän kuorta – ehkäpä jopa joku, jolla on vähän vehnäjauhoa enemmän huumorintajua.

© 2024 Juho Saastamoinen .FI - Kaikki oikeudet pidätetään. Välimuistiversio: 2024/06/25 12:00:16