Etusivu > Naapurin koiralla parempi puhelinliittymä kuin minulla
#huumori #koirat #älypuhelin #naapurit

08.06.2024 00:18

Lukuaika: 2 minuuttia

Kuvittele tämä: Olet juuri päässyt pitkän päivän jälkeen kotiin, ja päätät rentoutua sohvalla selaamalla sosiaalista mediaa. Avatessasi puhelimen huomaat, että nettiyhteytesi näyttää olevan yhtä nopea kuin mummon vanha polkupyörä ylämäessä.

Samaan aikaan naapurin koira, Bruno, kipittää pihalle uusinta iBonea heilutellen. Kyllä, luit oikein. Naapurin koira on saanut tassuihinsa älypuhelimen, joka on parempi kuin omani. Ja siinä se on, karvainen kaveri, joka ei edes tiedä, mitä hashtag tarkoittaa, mutta jolla on parempi puhelinliittymä kuin minulla.

Ensin ajattelin, että tämä on joku huono vitsi. Koiran puhelinliittymä? Sehän kuulostaa yhtä järkevältä kuin kalalle sateenvarjo. Mutta ei, Bruno näyttää olevan täysin tyytyväinen tilanteeseensa ja jopa lähettää kuvia itsestään poseeraamassa koirapuistossa. Ja kyllä, hänellä on enemmän seuraajia Instagramissa kuin minulla.

Mietin hetken, pitäisikö minun käydä keskustelu naapurin kanssa. “Hei Pekka, en halua olla se kateellinen tyyppi, mutta miksi koirallasi on parempi liittymä kuin minulla? Ja miksi se ylipäätään tarvitsee liittymän?” Pekka todennäköisesti vastaisi jotain epämääräistä siitä, kuinka Bruno on osa perhettä ja ansaitsee vain parasta. Tai ehkä hän on vain teknologiafriikki, joka halusi testata, kuinka hyvin koiran selfiet onnistuvat uusimmalla laitteella.

Yritin selittää Brunolle, että minulla on tärkeämpiäkin asioita hoidettavana puhelimellani kuin pelkästään nukkua sen päällä. Mutta Bruno vain katsoi minua hämmentyneenä ja jatkoi sitten iloisesti nuuskien puhelintaan. Ehkä hänellä on Tinder-treffit sovittuna naapurin Mopsin kanssa, kuka tietää?

Lopulta päätin, että on aika päivittää oma liittymäni. Kävin lähimmässä puhelinkaupassa ja esitin asiani myyjälle: “Hei, tarvitsen liittymän, joka on vähintään yhtä hyvä kuin naapurin koiralla.” Myyjä katsoi minua hetken epäuskoisesti, mutta sitten hän hymyili ja sanoi: “Tiedän juuri sopivan paketin sinulle. Sisältää äärettömän määrän dataa ja koirankeksejä kaupan päälle.”

Joten tässä sitä ollaan, uuden liittymän ja nopean netin kanssa. Ja vaikka en koskaan saavuta Brunon Instagram-suosiota, voin ainakin lohduttautua sillä, että minulla on nyt yhtä hyvä liittymä kuin naapurin koiralla. Ehkä jopa vähän parempi, koska en tarvitse sitä nuuskimiseen. Tai ehkä tarvitsen, kuka tietää?

© 2024 Juho Saastamoinen .FI - Kaikki oikeudet pidätetään. Välimuistiversio: 2024/06/22 04:20:40