Etusivu > Naura itsesi mahan kipeäksi tänä iltana! #hupailu #vitsit #naura

2024/06/08 00:06

Lukuaika: 2 minuuttia

Tänään, hyvä kuulijakunta, teemme matkan naurun maailmaan! Ota mukava asento, koska kohta vatsalihaksesi saavat enemmän treeniä kuin kuntosalilla. Jos nauru pidentää ikää, olemme tämän artikkelin jälkeen kaikki 150-vuotiaita!

Muistatteko, kun äidit aina sanoivat, että porkkanat ovat hyväksi silmille? Jos se olisi totta, näkyisikö porkkanapeltoihin lentokoneista? Ja miettikääpä tätä: jos lehmät osaisivat lentää, pitäisikö sateenvarjoja myydä myös maatiloilla?

Ja entäs ne kuuluisat blondi-vitsit? Kuten se, että blondi yritti laittaa kellon herättämään, mutta se ei onnistunut, koska hän ei löytänyt herätys-painiketta. Lopulta hän antoi periksi ja päätti herätä luonnollisesti – kolme päivää myöhemmin.

Jos puhutaan teknologiasta, niin miksi aina kun isovanhemmat oppivat käyttämään uutta laitetta, se on jo vanhentunut? Mummo oppii lähettämään tekstiviestejä ja juuri silloin WhatsApp julkaisee uuden päivityksen, joka lähettää viestit Morse-koodilla.

Entäpä ne arjen pienet kommellukset? Kuten se, kun yrität olla ekologinen ja kierrättää, mutta lopulta huomaat, että roskapussi on täynnä käytettyjä teepusseja ja jäätelöpakkausten kansia. Siinä sitten seisot roskakatoksessa ja mietit, että onko tämä nyt sitä oikeaa kierrättämistä vai vain teetä ja sympatiaa.

Ja hei, kuka voisi unohtaa parisuhteen ilot ja surut? Kun toinen puolisko pyytää tuomaan kaupasta “jotain hyvää”, ja tulet kotiin suklaalevyn kanssa, mutta hän olikin tarkoittanut parsakaalia. Siinä sitä sitten ollaan: suklaan ja kovan paikan edessä.

Lopuksi, muistakaa että elämä on liian lyhyt otettavaksi liian vakavasti. Joskus paras lääke stressiin on heittää pöydälle vitsi, joka saa kaikki nauramaan. Kuten se kerta, kun meillä kaikilla oli niin hauskaa, että unohdimme miksi olimme alun perin edes stressaantuneita.

Nauru on parasta lääkettä, eikä siinä ole mitään sivuvaikutuksia – paitsi ehkä kipeät poskilihakset. Joten tänä iltana, ottakaa hetki aikaa naurulle. Katsokaa komediaa, kertokaa vitsejä tai muistakaa se kerta, kun tiputitte syntymäpäiväkakun lattialle. Naura itsesi mahan kipeäksi ja anna naurun tarttua myös muihin!

Nyt on aika sanoa heipat ja jättää teidät nauramaan. Muistakaa, nauru tekee elämästä hieman kevyempää ja hitusen hauskempaa. Hauskaa iltaa kaikille!

© 2024 Juho Saastamoinen .FI - Kaikki oikeudet pidätetään. Välimuistiversio: 2024/06/19 03:26:13