Etusivu > “Norsu supermarketissa ostoksilla.”
#komiikka #norsu #arkielämä #huumori

08.06.2024 00:50

"Norsu supermarketissa ostoksilla."
#komiikka #norsu #arkielämä #huumori
Lukuaika: 2 minuuttia

Kuvittele tilanne: astut supermarkettiin ja ensimmäisenä näetkin siinä kassojen edessä kärsän ja ison harmaan takamuksen. Ei, se ei ole uusi ostoskärrymalli, vaan ihan oikea norsu!

Norsu supermarketissa on kuin elefantti posliinikaupassa, mutta astetta hauskempi. Jo ovista sisään pääseminen on oma spektaakkelinsa. Tiedättehän ne automaattiovet, jotka avautuvat vain, jos seisot tietyllä kohdalla? No, norsu yritti parhaansa mukaan laittaa kärsänsä siihen “säteeseen”, mutta ovet eivät meinanneet avautua. Lopulta se oivalsi astua vähän lähemmäksi, ja tadaa, ovet sujahtivat auki kuin taikaiskusta.

Ensimmäinen pysäkki, hedelmäosasto. Siellä norsu katseli banaaneja kuin gourmet-illallista. Se nappasi kärsällään pari terttua ja heitti ne ostoskoriin. Tietysti norsun ostoskori on sellainen, johon mahtuisi kaksi ihmistä istumaan. Ja älkää edes kysykö, miten se lykkäsi sitä eteenpäin – kärsä on yllättävän kätevä työkalu!

Seuraavaksi leivonnaisosasto. Norsu nuuhki ilmaa ja huomasi tuoreen pullan tuoksun. Se meinasi pistää koko leipomotiskin poskeensa, mutta onneksi paikalle tuli ystävällinen myyjä ja ohjasi sen takaisin asiakkaiden puolelle. Myyjä jopa antoi norsulle näytteen – puoli litraa kermavaahtoa. Kyllä, norsu oli enemmän kuin tyytyväinen.

Kun norsu pääsi maitohyllylle, se huomasi, että litran maitopurkit ovat sille kuin shottilaseja. Se nappasi kuitenkin muutaman maitotölkin, mutta huomasi pian, että niiden kantaminen vaati hieman tasapainottelua. Kärsästä tuli hetkessä maitotölkkien jonglööri. Muutama tölkki tosin päätyi lattialle, ja siinä vaiheessa supermarketin siivooja pyöritteli silmiään.

Sitten tuli vuoroon hygieniatuotteet. Kuvitelkaa norsu valitsemassa hammastahnaa. Se tutki jokaista tuubia tarkkaan, aivan kuin pohtien, mikä niistä tekisi sen kärsän kiiltävimmäksi. Lopulta se valitsi mintun makuisen, varma valinta.

Kun oli aika maksaa, kassaneiti näytti hieman hämmentyneeltä, mutta pysyi ammattilaisena. Norsu kaivoi kärsällään esiin lompakon – kyllä, norsuilla on lompakot – ja maksoi ostoksensa kuin kuka tahansa meistä. Tosin sen lompakossa oli enemmän banaaneja kuin kolikoita, mutta kassaneiti hyväksyi sen.

Lopulta norsu asteli tyytyväisenä ulos kaupasta, ostoskassit kärsässä heiluen. Sillä oli kaikki, mitä se tarvitsi, ja ehkä vähän enemmänkin. Ja vaikka se aiheutti hieman hämminkiä, se toi myös hymyn monen kasvoille.

Että sellainen ostosreissu! Kuka tietää, ehkä ensi kerralla näemme virtahevon vihannesosastolla?

© 2024 Juho Saastamoinen .FI - Kaikki oikeudet pidätetään. Välimuistiversio: 2024/06/25 10:42:38