Etusivu > Paras kesälomakohde Suomessa ja miksi se on erinomainen. #kesäloma #Suomi #matkailu #lomakohde #paratiisi #matkailuvinkit

2024/06/08 00:06

Lukuaika: 2 minuuttia

Kuvittele, että on kesä ja aurinko paistaa kirkkaalta taivaalta. Suomessa! Kyllä, luit oikein. Tämä ei ole aprillipila, vaikka saattaisitkin ensin epäillä. Meidän kesälomakohteemme Suomessa on niin hämmästyttävän hyvä, että se saa sinut epäilemään, oletko sittenkin matkustanut Karibialle vahingossa.

Ensinnäkin, kun puhutaan Suomen kesälomaparatiisista, on vaikea ohittaa paikkaa nimeltä Naantali. Tämä idyllinen pieni kaupunki Turun naapurissa on kuin suoraan satukirjasta. Ja uskokaa pois, satukirjojen asukkaat ovat tunnettuja loistavista lomakohdevalinnoistaan.

Naantalissa on kaikkea, mitä kesälomailija voisi toivoa: merta, saaristoa, aurinkoa ja jopa presidentin kesäasunto! Kyllä, Naantalin vetovoima on niin suuri, että jopa presidentti pakkaa laukut ja suuntaa sinne kesällä. Jos se kelpaa hänelle, se kelpaa varmasti meille muillekin. Ja toisin kuin presidentti, sinun ei tarvitse huolehtia valtiovierailuista tai diplomaattisista tapaamisista – voit vain rentoutua ja nauttia elämästä.

Muumimaailma! Kyllä, luit oikein. Naantalissa sijaitsee Muumimaailma, joka on täydellinen paikka lapsiperheille ja aikuisille, jotka eivät ole vielä päässeet yli muumifanatismistaan. Vaikka et olisikaan suuri muumifani, et voi olla hymyilemättä nähdessäsi Muumipeikon ja Muumimamman kävelemässä ympäriinsä. Ja jos satut törmäämään Haisuliin, no, se on vain elämän pieniä yllätyksiä.

Rannan tuntumassa sijaitseva Naantalin vanhakaupunki on kuin suoraan postikortista. Kävelykadut ovat täynnä pieniä putiikkeja, kahviloita ja ravintoloita, joissa voit nauttia paikallisia herkkuja. Ja hei, kun puhutaan herkuista, Naantalista löytyy myös Suomen parhaaksi valittu jäätelökioski. Tiedän, että tämä on iso lupaus, mutta maistettuasi heidän jäätelöään, olet valmis perustamaan faniklubin.

Jos olet enemmän luonnon ystävä, niin Naantali tarjoaa upeat mahdollisuudet veneilyyn, kalastukseen ja jopa golfin pelaamiseen. Ja jos golf ei ole sinun juttusi, voit aina teeskennellä olevasi Tiger Woods ja nauttia siitä, että kukaan ei tunne sinua.

Ja mikä parasta, Naantali sijaitsee vain lyhyen ajomatkan päässä Turusta, jos kaipaat isomman kaupungin vilinää ja vilskettä. Mutta varo, Naantali saattaa viedä sydämesi niin, ettet halua lähteä sieltä koskaan.

Joten pakkaa aurinkolasit, uimapuku ja hyvä mieli, ja suuntaa kohti Naantalia. Tämä kesälomakohde on sellainen, että siitä riittää tarinoita kerrottavaksi vielä talven pimeinä iltoina. Ja muista, jos törmäät Muumipeikkoon, älä säikähdä – hän on siellä nauttimassa kesälomastaan, aivan kuten sinäkin.

© 2024 Juho Saastamoinen .FI - Kaikki oikeudet pidätetään. Välimuistiversio: 2024/06/17 00:45:01