Etusivu > “Sateenvarjon käyttö vinkein.” #sateinenpäivä #huumori #vinkit

08.06.2024 01:11

Lukuaika: 2 minuuttia

Mitä yhteistä on sateenvarjolla ja avioliitolla? Molemmat hajoavat juuri silloin, kun niitä eniten tarvitsee! Mutta älä huoli, sillä tässä tulee vinkkejä, miten käyttää sateenvarjoa oikein ja nauraa samalla sateen vähäisille yrityksille pilata päiväsi.

Ensimmäinen vinkki: Osta sateenvarjo, joka ei ole halvempi kuin aamukahvisi. Kyllä, tiedän, että se viiden euron varjo näyttää houkuttelevalta, mutta muista, että laatu maksaa. Jos sateenvarjosi hajoaa ennen kuin olet edes päässyt ulos kaupasta, se on huono merkki. Panosta kunnolliseen varjoon, joka kestää ainakin yhden myrskyn – tai kaksi, jos olet onnekas.

Toinen vinkki: Harjoittele sateenvarjon avaamista etukäteen. Et halua olla se henkilö, joka taistelee varjonsa kanssa kuin olisi keskellä epätasaista painiottelua. Vedä siitä narusta tai napista oikealla tavalla, ja muista, että sateenvarjo ei ole pommi, se ei tarvitse varovasti käsittelyä kuin laskeutumisohjaus.

Kolmas vinkki: Älä käytä sateenvarjoa pelkästään sateelta suojautumiseen. Sateenvarjo on monikäyttöinen väline! Voit käyttää sitä esimerkiksi aurinkosuojana, jos aurinko päättää pilkahtaa pilvien takaa aivan yllättäen. Se toimii myös kätevänä aseena, jos joku yrittää varastaa viimeisen munkin kahvilassa. Lisäksi se on oiva keino pitää etäisyyttä uteliaisiin naapureihin, jotka haluavat tietää, mitä söit aamupalaksi.

Neljäs vinkki: Hanki sateenvarjo, jossa on kirkkaat kuviot. Miksi? Koska pilvisenä päivänä tarvitset jotain piristävää. Jos et löydä sateenvarjoa, jossa on iloista sateenkaarta tai tanssivia pingviinejä, ehkä on aika harkita, että teet itse oman designisi. Sateenvarjo on kuin muoti-ilmiö, joka voi nostaa mielialaa yhtä hyvin kuin uusi kenkäpari – ja se kestää pidempään kuin ne kenkäsi, jotka kastuivat eilen.

Viides vinkki: Vältä sateenvarjon kanssa kävelyä tuulisessa säässä. Sateenvarjot ja tuuli ovat kuin kaksi riitaisaa sisarusta – he eivät koskaan tule toimeen keskenään. Jos tuuli yltyy, muista, että sateenvarjosi voi muuttua lentäväksi lautaseksi, joka päätyy naapurikaupungin katolle. Säästä itsesi nololta tilanteelta ja vedä varjo suppuun – ja toivo parasta.

Lopuksi, muista pitää sateenvarjo mukanasi aina, kun pilvet uhkaavat. Koskaan ei tiedä, milloin taivas päättää avata hanat. Ja muista, että sateenvarjon käyttö ei vaadi erityistä taitoa – vain hieman huumorintajua ja ripaus kärsivällisyyttä. Pysy kuivana ja jatka hymyilemistä, vaikka vesipisarat yrittäisivätkin pilata kampauksesi!

© 2024 Juho Saastamoinen .FI - Kaikki oikeudet pidätetään. Välimuistiversio: 2024/06/22 04:20:15