Etusivu > “V0UHKUPILLI SUUSSA AUTOJONOSSA! 😂”
#liikenne #huumori #arkipäivähassuttelua

2024/06/08 00:06

Lukuaika: < 1 minuutti

Olinpa kerran autossa matkalla töihin, ja kuten tavallista, olin jumissa ruuhkassa. Siinä minä olin, autojen meressä, kuuntelemassa radion aamushow’ta ja miettimässä, kuinka kauan kestää ennen kuin pääsen perille. Yhtäkkiä näin jotain, mikä sai minut nauramaan niin paljon, että melkein sylkäisin kahvini syliin: edessäni oleva kuski soitti vuvuzelaa!

Kyllä, luit oikein. Mies oli kaivanut jostain 2010-luvun jalkapallon MM-kisoista peräisin olevan vuvuzelan ja puhalsi siihen kuin maailma olisi päättymässä. En voinut uskoa silmiäni. Aluksi ajattelin, että ehkä hänellä oli syntymäpäivä tai jotain muuta juhlan aihetta. Mutta ei, hän vain näytti nauttivan täysin rinnoin ruuhkasta – jollain käsittämättömällä tavalla.

Naapuriautot alkoivat kääntää päitään ja katsella tätä liikenteen Mozartia. Jotkut hymyilivät, toiset nauroivat, ja muutamat näyttivät siltä kuin he olisivat juuri nähneet yksisarvisen. Tiedättehän, sellaisen “Mitä ihmettä täällä oikein tapahtuu?” -ilmeen.

Päätin tehdä oman osuuteni ja kaivoin käsilaukustani kuplamuovin. Siinä minä olin, puristelemassa kuplia tahdissa vuvuzelan kanssa. Meidän oma pieni orkesterimme oli syntynyt! Autot alkoivat hitaasti liikkua eteenpäin, mutta en voinut lopettaa nauramista. Tilanne oli niin absurdi, että tunsin kuin olisin ollut keskellä sketsiohjelmaa.

Kun vihdoin pääsin pois ruuhkasta, vuvuzela-mies kääntyi ja heilautti kättään minulle. Heilautin takaisin ja toivotin hänelle hyviä soittohetkiä. Kuka tietää, ehkä hänestä tulee seuraava suuri liikenneorkesterin kapellimestari.

Tämä pieni hetki ruuhkassa muistutti minua siitä, että joskus arkipäivän tilanteet voivat olla uskomattoman hauskoja, kunhan vain annamme itsellemme luvan nauraa niille. Joten seuraavan kerran, kun olet jumissa liikenteessä, muista: aina voi kaivaa vuvuzelan esiin ja pitää pienet bileet! 🎉🚗

P.S. Jos näet minut seuraavassa ruuhkassa, tule rohkeasti mukaan orkesteriin. Meillä on aina tilaa yhdelle soittajalle lisää!

© 2024 Juho Saastamoinen .FI - Kaikki oikeudet pidätetään. Välimuistiversio: 2024/06/17 00:23:46