Etusivu > “Miksi vessapaperi ylitti tien?”

#huumori #vitsit #nauru

09.06.2024 08:00

"Miksi vessapaperi ylitti tien?"

#huumori #vitsit #nauru
Lukuaika: < 1 minuutti

Kuvittele seuraava tilanne: olet autoilemassa kauniina kesäpäivänä, musiikki pauhaa ja mieli on korkealla. Yhtäkkiä näet sen – pieni, valkoinen rulla vierii tien yli. Mitä ihmettä? Miksi vessapaperi ylitti tien?

Ensinnäkin, jos sinulla on koskaan ollut kiireinen aamu, tiedät, että vessapaperilla on oma tahto. Se saattaa karata rullatelineestä juuri silloin, kun sitä eniten tarvitset. Ehkä tämä rulla oli vain etsimässä uusia seikkailuja! Ehkä se halusi kokea elämänsä jännittävimmän hetken, ylittäessään tuon asvalttiviidakon.

Toisaalta, voisi olla, että vessapaperi oli saanut tarpeekseen kylpyhuoneen yksitoikkoisesta elämästä. Mieti nyt itse – päivästä toiseen vain sama näkymä: laatta, lavuaari, ja tuo yksi nurkassa oleva hämähäkki, joka ei koskaan muista maksaa vuokraa. Se oli varmasti päättänyt, että nyt on aika nähdä maailmaa!

Mutta mitä jos vessapaperi ei ollutkaan yksin? Entä jos se oli osa suurempaa salajuonta? Ehkä se oli lähetetty vakoilemaan kilpailijoitaan, kuten paperipyyhkeitä tai nenäliinoja. Ehkä se oli agentti 00-TP, ja sen tehtävänä oli toimittaa salaisia tietoja seuraavalle huoltamolle.

Tai ehkä, vain ehkä, se oli kuullut huhuja siitä, että tien toisella puolella on mahtava tarjous – “Kaksi vessapaperirullaa yhden hinnalla!” Ja kukapa voisi vastustaa sellaista diiliä?

Mutta lopulta, kaiken tämän spekulaation jälkeen, on yksi yksinkertainen vastaus: miksi vessapaperi ylitti tien? Koska se halusi päästä rullan päähän! Hah, siinä se on, elämän suuri mysteeri ratkaistu.

Joten ensi kerralla, kun näet vessapaperin ylittävän tien, muista antaa sille henkinen ylävitonen. Se saattaa olla pieni, mutta sillä on suuria unelmia!

© 2024 Juho Saastamoinen .FI - Kaikki oikeudet pidätetään. Välimuistiversio: 2024/06/25 12:37:30