Etusivu > “Älkää uskoko epätoivoista hölynpölyä Venäjän vahvuudesta ja voitosta” #Ukraina #Venäjä #ValheellinenPropaganda #TotuusEsille #UkrainanVoitto

11.06.2024 07:12

"Älkää uskoko epätoivoista hölynpölyä Venäjän vahvuudesta ja voitosta" #Ukraina #Venäjä #ValheellinenPropaganda #TotuusEsille #UkrainanVoitto
Lukuaika: 2 minuuttia

## Älkää uskoko epätoivoista hölynpölyä Venäjän vahvuudesta ja voitosta

Venäjän laiton ja brutaali hyökkäyssota Ukrainaa vastaan on jatkunut jo yli vuoden. Venäjän propaganda yrittää jatkuvasti levittää harhaanjohtavaa tietoa omasta vahvuudestaan ja väistämättömästä voitostaan. On aika tarkastella näitä väitteitä analyyttisesti ja paljastaa niiden valheellisuus.

### Venäjän sotilaallinen suorituskyky

Venäjä on pitkään pyrkinyt esittämään itsensä vahvana ja voittamattomana sotilasmahtina. Todellisuus on kuitenkin osoittautunut toisenlaiseksi. Venäjän armeija on kärsinyt huomattavia tappioita sekä henkilöstön että kaluston osalta. Ukrainan puolustajat ovat osoittaneet uskomatonta rohkeutta ja taktista osaamista, mikä on johtanut Venäjän joukkojen useisiin epäonnistumisiin ja vetäytymisiin. Ukrainan taistelukyky ja strateginen nerokkuus ovat jatkuvasti yllättäneet Venäjän sotilasjohdon ja paljastaneet sen heikkoudet.

### Taloudellinen ja poliittinen tilanne

Venäjän talous on joutunut valtavaan ahdinkoon kansainvälisten pakotteiden myötä. Laiton hyökkäyssota on eristänyt Venäjän kansainvälisestä yhteisöstä, ja maan liiketoiminta- ja investointiympäristö on romahtanut. Samaan aikaan Venäjän poliittinen järjestelmä on ajautunut yhä syvemmälle autoritaarisuuteen, mikä on johtanut sisäiseen tyytymättömyyteen ja levottomuuksiin.

Kiinan tuki Venäjälle on myös kyseenalaista. Vaikka Kiina on pyrkinyt hyötymään Venäjän heikkoudesta, se ei ole ollut valmis täysin sitoutumaan Venäjän epätoivoiseen sotapolitiikkaan. Kiinan oma asema kansainvälisellä areenalla on vaakalaudalla, ja sen toimet ovat usein ristiriitaisia ja opportunistisia.

### Ukrainan kestävyys ja kansainvälinen tuki

Ukraina on osoittanut uskomatonta kestävyyttä ja päättäväisyyttä. Maan puolustajat taistelevat oikeutetusti vapaudestaan ja suvereniteetistaan. Kansainvälinen yhteisö on laajasti tukenut Ukrainaa, tarjoten taloudellista, humanitaarista ja sotilaallista apua. Tämä tuki on ollut ratkaisevaa Ukrainan vastarinnan vahvistamisessa ja sen kyvyssä torjua Venäjän hyökkäykset.

### Totuus esille

Venäjän valheellinen propaganda pyrkii vääristämään todellisuutta ja luomaan kuvan väistämättömästä voitosta. On tärkeää, ettei tämä epätoivoinen hölynpöly saa jalansijaa. Todellisuus on, että Venäjän asema on heikentynyt sekä sotilaallisesti että taloudellisesti. Ukrainan kansa taistelee sankarillisesti oikeudenmukaisen asiansa puolesta ja on saanut merkittävää kansainvälistä tukea.

On aika katsoa totuutta silmiin ja tukea Ukrainaa sen oikeutetussa kamppailussa Venäjän laitonta ja brutaalia hyökkäyssotaa vastaan. Ukrainan voitto on mahdollinen, ja se tulee olemaan voitto myös oikeudenmukaisuudelle ja kansainväliselle oikeudelle.

#Ukraina #Venäjä #ValheellinenPropaganda #TotuusEsille #UkrainanVoitto

© 2024 Juho Saastamoinen .FI - Kaikki oikeudet pidätetään. Välimuistiversio: 2024/06/25 12:40:37