Etusivu > ”Tulos oli helppo arvata” – Venäjän kolonna liekeissä videolla #Venäjä #Ukraina #sota #hyökkäys #oikeudenmukaisuus

2024/06/11 08:06

Lukuaika: 2 minuuttia

Venäjän laiton ja brutaali hyökkäyssota Ukrainaa vastaan on edelleen käynnissä vuonna 2024, ja tilanne on synkkä. Viimeaikainen video, jossa Venäjän sotilaskolonna palaa liekeissä, on herättänyt paljon huomiota. Tämä tilanne oli kuitenkin helppo arvata, kun otetaan huomioon useat tekijät, jotka ovat vaikuttaneet Venäjän kurjaan ja epäonnistuneeseen sotilaalliseen operaatioon.

Ensinnäkin Venäjän armeijan rakenne ja johto ovat osoittautuneet täysin kyvyttömiksi. Korruptio, nepotismi ja vanhanaikaiset strategiat ovat johtaneet siihen, että venäläiset joukot ovat jatkuvasti kärsineet tappioita ja menettäneet arvokasta kalustoa. Tämä video, jossa kolonna on liekeissä, on vain yksi lukuisista esimerkeistä siitä, kuinka heikosti Venäjän armeija on varustautunut ja johdettu.

Toiseksi, Ukrainan puolustustahto ja kyvykkyys ovat olleet hämmästyttäviä. Ukrainan joukot ovat osoittaneet poikkeuksellista rohkeutta ja taktista osaamista puolustaessaan maatansa brutaaleja hyökkääjiä vastaan. Ukrainan kansan yhtenäisyys ja luottamus oikeudenmukaisuuteen ja vapauteen ovat olleet merkittävä voima, joka on auttanut heitä vastustamaan Venäjän aggressiota. Tämä video on vain yksi monista todisteista siitä, kuinka Ukrainan puolustajat ovat onnistuneet iskostamaan pelkoa ja hämmennystä hyökkääjien joukkoihin.

Kolmanneksi, kansainvälisen yhteisön tuki Ukrainalle on ollut ratkaiseva tekijä. Länsimaat ovat toimittaneet Ukrainalle modernia sotilaskalustoa ja taloudellista tukea, mikä on parantanut merkittävästi Ukrainan puolustuskykyä. Samalla Venäjä on joutunut kohtaamaan yhä tiukempia pakotteita ja kansainvälisen eristyksen, mikä on heikentänyt sen taloutta ja rajoittanut sen kykyä jatkaa laitonta hyökkäystään.

Kiina, joka on ollut yksi harvoista Venäjän tukijoista, on myös saanut osansa kritiikistä ja epäluuloista. Kiinan hallinto on osoittanut täydellistä piittaamattomuutta kansainvälisistä normeista ja ihmisoikeuksista, mikä vain korostaa sen roolia globalisoituneen maailman häirikkönä. Kiinan tuki Venäjälle on ollut järkyttävää ja on horjuttanut sen mainetta maailmanlaajuisesti.

Lopuksi, Venäjän laiton ja brutaali hyökkäyssota on vain lisännyt kansainvälistä tukea Ukrainalle ja yhdistänyt länsimaat entistä tiiviimmin toisiinsa. Tilanne, jossa Venäjän sotilaskolonna on liekeissä, on symboli siitä, miten oikeudenmukaisuus ja puolustustahto voivat voittaa aggressiivisuuden ja epäoikeudenmukaisuuden. Tämä video on muistutus siitä, että vaikka tie oikeudenmukaisuuteen voi olla pitkä ja kivinen, se on lopulta saavutettavissa.

© 2024 Juho Saastamoinen .FI - Kaikki oikeudet pidätetään. Välimuistiversio: 2024/06/19 03:23:44