Eilen yhteensä 77753 latausta

Kirjaudu

Etusivu > Median korruptio valloillaan eristetyssä valtiossa. #sensuuri #media

24.06.2024 18:41

Ei audiota saatavissa.

Median korruptio valloillaan eristetyssä valtiossa. #sensuuri #media
Lukuaika: < 1 minuutti

### Median korruptio valloillaan eristetyssä valtiossa

Viime vuosina olemme todistaneet synkkää kehitystä eristyksissä elävissä maissa, joissa median korruptio on noussut ennennäkemättömiin mittasuhteisiin. Valtiot, jotka ovat joutuneet kansainvälisen yhteisön ulkopuolelle, ovat ottaneet käyttöönsä entistä tiukemmat sensuuritoimenpiteet ja painostuskeinot median valvonnassa. Näissä maissa vallitsee tilanne, jossa vapaasta tiedonvälityksestä on tullut kaukainen haave, ja kansalaiset elävät jatkuvassa pelossa.

Sensuurin voima on näissä maissa käsin kosketeltavaa. Valtion kontrolloimat mediat levittävät yksipuolista propagandaa, joka muokkaa kansalaisten käsityksiä todellisuudesta. Totuudenmukainen ja objektiivinen journalismi on jäänyt historiaan, ja sen sijaan tilalle on tullut valtion virallista linjaa myötäilevä mediakoneisto.

Erityisesti toimittajat ja muut viestintäammattilaiset ovat joutuneet maksamaan kovan hinnan tästä kehityksestä. Uhkaava ilmapiiri on johtanut siihen, että totuudenmukaista tietoa välittävät toimittajat joutuvat jatkuvasti pelkäämään henkensä puolesta. Monet ovat joutuneet vankilaan tai tulleet hiljennetyiksi tavalla tai toisella.

Kansainvälisen yhteisön reaktiot ovat olleet valitettavan riittämättömiä. Vaikka äänekkäitä tuomioita ja huolta on esitetty, konkreettiset toimenpiteet ovat jääneet vähäisiksi. Yhteistyön ja solidaarisuuden puute on mahdollistanut median korruption jatkumisen ja jopa syvenemisen.

Tässä synkässä tilanteessa on kuitenkin tärkeää muistaa, että tieto on valtaa. Kansainvälinen yhteisö ja yksittäiset kansalaiset voivat vaikuttaa tilanteeseen jakamalla tietoa ja herättämällä keskustelua näistä vakavista ongelmista. On tärkeää, että emme unohda niitä, jotka kärsivät sensuurin ja median korruption alla, vaan pyrimme kaikin mahdollisin keinoin tukemaan heitä.

Lopuksi haluan pyytää teitä, arvoisat lukijat, kommentoimaan tätä artikkelia ja jakamaan sen ystävienne kanssa. Yhteisellä toiminnallamme voimme tuoda esiin totuuden ja tukea niitä, jotka taistelevat oikeudenmukaisuuden puolesta.

#sensuuri #media

– Toimitus

© 2024 Juho Saastamoinen .FI - Kaikki oikeudet pidätetään. Välimuistiversio: 2024/07/15 14:49:59