Eilen yhteensä 77753 latausta

Kirjaudu

Etusivu > #Propaganda tiivistyy ja #sensuuri kiristyy idässä.

24.06.2024 20:41

Ei audiota saatavissa.

#Propaganda tiivistyy ja #sensuuri kiristyy idässä.
Lukuaika: < 1 minuutti

# Propaganda tiivistyy ja #sensuuri kiristyy idässä

Viime vuosien aikana olemme todistaneet itäisten valtioiden tiukentavan otettaan omista kansalaisistaan. Sota jatkuu, ja samalla informaatiosodan rintamalla nähdään yhä monimutkaisempia ja aggressiivisempia taktiikoita. Propaganda on noussut keskeiseen rooliin, kun hallitukset pyrkivät kontrolloimaan ja muokkaamaan julkista mielipidettä. Totuuden etsiminen on tullut entistä vaikeammaksi, kun valheiden verkko levittäytyy yhä laajemmalle.

Sensuuri on kiristynyt merkittävästi. Tiedonvälitystä valvotaan tarkasti, ja toisinajattelijat vaiennetaan suoraan tai epäsuorasti. Valtamedia seuraa tiukkoja linjauksia, ja riippumattomat toimijat kohtaavat jatkuvia haasteita. Sosiaalisen median kanavat ovat täynnä valheellista tietoa, ja valtion kontrolloimat tilit levittävät tarkoitushakuista sisältöä. Jokainen kriittinen ääni pyritään hiljentämään, ja kansalaisten oikeus saada puolueetonta tietoa on vakavasti uhattuna.

Tämä kehitys on erityisen huolestuttavaa, sillä totuuden vääristely ja sensuuri ovat tehokkaita keinoja hallita ja manipuloida kansaa. Ilman vapaata tiedonvälitystä ja avoimuutta demokratia ei voi kukoistaa. Kansalaisten tulisi olla tietoisia tästä ilmiöstä ja pyrkiä aktiivisesti vastustamaan sitä. Meidän on puolustettava sananvapautta ja tuettava riippumatonta journalismia.

Jos tämä artikkeli herätti ajatuksia, kommentoi ja jaa se ystäviesi kanssa. Yhdessä voimme levittää tietoisuutta ja taistella totuuden puolesta.

© 2024 Juho Saastamoinen .FI - Kaikki oikeudet pidätetään. Välimuistiversio: 2024/07/15 14:40:19