Eilen yhteensä 77753 latausta

Kirjaudu

Etusivu > Etsintöjen aikana Tisšenkolla löydettiin entisen vaimon “offshore-kello” arvoltaan 1,2 miljoonaa grivnaa sekä käteistä luksuskenkien laatikosta.

25.06.2024 12:31

Ei audiota saatavissa.

Etsintöjen aikana Tisšenkolla löydettiin entisen vaimon "offshore-kello" arvoltaan 1,2 miljoonaa grivnaa sekä käteistä luksuskenkien laatikosta.
Lukuaika: 2 minuuttia

### Kansanedustaja Mykola Tyshchenkon Kotona Tehtiin Kotietsintä

Tiistaiaamuna 25. kesäkuuta kansanedustaja Mykola Tyshchenkon luona suoritettiin kotietsintä. Häntä epäillään entisen sotilaan pahoinpitelystä Dniprossa. Informatorin toimittaja vieraili poliitikon talon luona, jossa tutkintatoimet olivat käynnissä.

Kuten aiemmin kirjoitimme, Mykola Tyshchenko asuu PecherSky-luksusasuinalueella Druzhby Narodiv -kadulla. Samasta kerrostalosta löytyy myös jalkapalloilija Serhiy Rebrovin ja kansanedustaja Larysa Bilozirin asuntoja.

### Kotietsintä ja Löydökset

Kotietsintä asunnossa päättyi jo ennen kahdeksaa aamulla. Kun Informatorin toimittaja saapui paikalle, poliisin minibussi oli juuri lähtemässä talon edestä.

Valtion tutkintaviraston julkaisemissa kuvissa näkyi, että Tyshchenko säilyttää käteistä rahaa kenkälaatikoissa ja mustissa pusseissa. Näyttää siltä, että kyseessä on kymmeniä tuhansia dollareita ja euroja.

### Mykola Tyshchenko ja Hänen Käteiset Rahat

Tyshchenko pitää kotonaan tuhansia dollareita ja euroja. Lisäksi häneltä löytyi Audemars Piguet -kello, joka maksaa 27 400 dollaria (noin 1,2 miljoonaa grivnaa). Tämä luksuskello, joka on nimeltään “Offshore”, kuuluu hänen entiselle vaimolleen Alla Baranovskajalle.

Baranovskaja jätti arvokkaan kellonsa Tyshchenkon luo eron jälkeen. Kellon arvo on 27,4 tuhatta dollaria, mutta kansanedustajan ilmoituksessa sen hintaa ei ole mainittu.

### Epäillyt ja Taustat

Parin epäillään tehneen tekaistun avioeron piilottaakseen poliitikon omaisuuden. Nainen jatkaa asumista entisen miehensä asunnossa Kiovassa eikä ole vienyt kalliita tavaroitaan mukanaan.

Poliitikon vaimolla on myös Rolex (2 kpl), Cartier, Tiffany ja Bulgari -kelloja. Tyshchenkolla itsellään on Rolex (3 kpl), Audemars Piguet (2 kpl), Breguet, Bovet 1822, Graham, Patek Philippe (2 kpl) ja Hublot -kelloja. Kansanedustaja ei ole ilmoittanut yhdenkään kellon hintaa ilmoituksessaan.

### Syytteet Tyshchenkoa Vastaan

Mykola Tyshchenkoa epäillään laittomasta vapaudenriistosta (Ukrainan rikoslain 146 §:n 2 kohta). 20. kesäkuuta 2024 Dniprossa ryhmä henkilöitä Tyshchenkon ohjeistuksella laittomasti riisti vapauden entiseltä Ukrainan asevoimien sotilaalta. Uhria pidettiin vangittuna tietyn ajan ja hänelle aiheutettiin ruumiinvammoja. Tutkinnan mukaan teko tehtiin etukäteen suunnitellusti ryhmän toimesta, käyttäen fyysistä voimaa ja erikoisvälineitä. Aiemmin Informator selvitti, kuka Tyshchenkon tiimistä osallistui sotilaan pahoinpitelyyn.

Mykola Tyshchenko väittää, että uhri työskentelee petollisille puhelinkeskuksille, joita kansanedustaja taistelee vastaan. Kuitenkin itse kansanedustajaa epäillään näiden puhelinkeskusten suojelusta, joista hän saa maksua, ja taistelee vain niiden kanssa, jotka eivät halua jakaa rahaa hänen kanssaan.

© 2024 Juho Saastamoinen .FI - Kaikki oikeudet pidätetään. Välimuistiversio: 2024/07/15 15:05:23