Eilen yhteensä 77753 latausta

Kirjaudu

Etusivu > Ilmiömäinen laihtuminen ja alaston vartaloa jäljittelevä mekko: tähdet Vogue World -tapahtumassa Pariisissa

#VogueWorld #Pariisi #Tähdet #Muoti

25.06.2024 12:42

Ei audiota saatavissa.

Ilmiömäinen laihtuminen ja alaston vartaloa jäljittelevä mekko: tähdet Vogue World -tapahtumassa Pariisissa

#VogueWorld #Pariisi #Tähdet #Muoti
Lukuaika: 2 minuuttia

### Kolmas vuosittainen Vogue World -gaala pidettiin Pariisin Place Vendômella

Pariisissa, Place Vendômella, järjestettiin kolmas vuosittainen Vogue World -gaala, joka tänä vuonna keskittyi muodin ja urheilun väliseen yhteyteen. Tapahtuma keräsi yhteen muodin ja viihteen tähdet, ja afterpartyssä erityistä huomiota herätti supermalli Gigi Hadid.

29-vuotias supermalli Gigi Hadid oli pukeutunut näyttävään siniseen Balmainin minimekkoon, joka oli koristeltu realistisella printillä alastomasta naisen vartalosta. Hänen asuaan täydensivät geometrisesti leikatut olkatoppaukset ja korostetut lantion kohdat, jotka toivat esiin hänen elegantin vartalonsa ja pitkät, hoikat jalkansa. Hadid viimeisteli lookinsa tyylikkäillä mustilla korkokengillä. Hän oli loistavalla tuulella, keskusteli innokkaasti toimittajien kanssa ja esitteli asuaan eri kuvakulmista.

Hadidin rohkea asu sai paljon kiitosta hänen faneiltaan.

“Rohkeaa, mutta ei vulgaaria”; “Mekko on Balmainin parhaiden perinteiden mukainen”; “Gigi näyttää kuin tulevaisuuden vieraalta”; “Oi, tuo provokatiivinen printti!” bloggaajat kommentoivat.

Laulaja Katy Perry, joka on viime aikoina huomattavasti hoikistunut ja saavuttanut lähes mallimaiset mittasuhteet, herätti myös huomiota. Monet uskovat, että hänen muodonmuutoksensa taustalla saattaa olla kyseenalainen diabeteslääke. Oli miten oli, uusi olemus mahdollisti amerikkalaiselle tähdelle esiintymisen catwalkilla Vogue World Paris -tapahtumassa.

Perry oli pukeutunut nahkaiseen mekkoon, joka koostui toisiinsa kiinnitetyistä terälehdistä. Hänen yläosastaan muotoutui lattiaan saakka ulottuva hame, joka oli koristeltu mustilla ja kahvinvärisillä kukilla. Rohkean asun vuoksi Perry luopui alusvaatteista. Lookin viimeistelivät teräväkärkiset nyörisaappaat.

Laulajalle tehtiin näyttävä meikki, jossa käytettiin suklaan ja fuksian sävyjä sekä syvän viininpunaista huulipunaa. Hänen tummat hiuksensa oli osittain sidottu poninhännälle, kun taas loput valuivat vapaasti selkää pitkin. Perry hylkäsi korut, jotta huomio keskittyisi täysin hänen asuunsa. Monet käyttäjät kiittivät Perryä hänen rohkeudestaan valita tällainen paljastava asu.

Place Vendômen improvisoidulla catwalkilla nähtiin myös muita tähtiä, kuten Cara Delevingne, Kendall Jenner, Sabrina Carpenter ja Emma Chamberlain. Vuonna 2022 korkeaa muotia juhlistava tapahtuma pidettiin New Yorkissa, ja vuonna 2023 Lontoossa. Vogue World teki yhteistyötä nuorten urheiluakatemioiden kanssa ympäri Ranskaa, yhdistäen erilaisia urheilulajeja ja ranskalaisen muodin 100-vuotisen historian. Osa lipputuloista lahjoitetaan humanitaariselle järjestölle Secours Populairelle, joka tarjoaa tarvittavia varusteita nuorille ranskalaisille urheilijoille.

© 2024 Juho Saastamoinen .FI - Kaikki oikeudet pidätetään. Välimuistiversio: 2024/07/16 04:07:51