Eilen yhteensä 77753 latausta

Kirjaudu

Etusivu > Sellaista ei ole Euroviisujen jälkeen vielä nähty: mitä Alyona Alyona ja Jerry Heil suunnittelevat

#Euroviisut #AlyonaAlyona #JerryHeil

25.06.2024 12:36

Ei audiota saatavissa.

Sellaista ei ole Euroviisujen jälkeen vielä nähty: mitä Alyona Alyona ja Jerry Heil suunnittelevat

#Euroviisut #AlyonaAlyona #JerryHeil
Lukuaika: < 1 minuutti

### Alyona Alyona ja Jerry Heil järjestävät eksklusiivisen konsertin Kiovassa Eurovision 2024 -menestyksen jälkeen

Eurovision 2024 -laulukilpailun pronssimitalistit, jotka esiintyivät toukokuussa Malmön lavalla Ruotsissa, valmistelivat yllätyksen ukrainalaisille ja vieraileville faneille. Alyona Alyona ja Jerry Heil pitävät ensimmäisen yhteisen konserttinsa Kiovassa menestyksekkään kilpailuesiintymisensä jälkeen. Konsertissa he esittävät ensi kertaa yhdessä hittinsä “Teresa & Maria” Eurovision 2024 -esityksen jälkeen.

Aiemmin tähdet ovat esittäneet hittinsä erikseen omilla konserteillaan ja muissa tapahtumissa. Nyt, symbolisesti Ukrainan perustuslain päivänä 28. kesäkuuta, Alyona Savranenko ja Jana Shemaeva (artistien oikeat nimet) esittävät sen sekä muita kappaleitaan Kiovan Stereoplazassa. Tämän ilmoitti nettilehdelle laulajien management.

Konsertti Kiovassa on ensimmäinen tilaisuus artisteille tavata ukrainalaisia faneja palattuaan Malmöstä sekä kiittää heitä tuesta. Yleisölle on luvassa suosikkihittejä, laaja yhteisohjelma uudella soundilla sekä soolopremiäärejä.

“Meidän suuri eksklusiivinen konserttimme Kiovassa on vilpitön kiitoksemme kaikille, jotka tukivat meitä kansallisesta karsinnasta finaaliin Malmössä. Tunsimme fanien tuen ympäri maailmaa, ja meidän ukrainaksi esitetty kappaleemme yhdisti ihmisiä. Jokainen esiintyminen oli mahdollisuus näyttää ukrainalaisen kulttuurin kauneus. Konserttimme on erityinen ohjelma: yhteisiä kappaleita, hittejä ja uusia premiäärejä. Tämä ilta on täynnä tunteita, kiitollisuutta ja musiikkia, joka yhdistää meitä. Juhlitaan yhdessä tätä tärkeää hetkeä, sillä ilman teidän tukeanne emme olisi saavuttaneet menestystä”, Alyona Alyona ja Jerry Heil kertoivat.

Konserttivieraita odottavat uusien kappaleiden ensi-illat. Millaisissa asuissa artistit esiintyvät, on vielä yllätys. On kuitenkin todennäköistä, että lavalla nähdään legendaariset puvut, joilla Alyona ja Jana valloittivat paitsi Euroopan myös koko maailman. Lippuja Kiovan konserttiin voi ostaa linkistä.

### Alyona Alyonan ja Jerry Heilin konsertin ennakko Kiovassa

Huomionarvoista on, että Alyona Alyonan ja Jerry Heilin vaikuttavan esityksen Ruotsissa ohjasi ukrainalainen ohjaaja ja Grammy-ehdokas Tanu Muino. Artistit asettivat oman ennätyksensä sekä uuden ennätyksen Ukrainalle: Ukraina on ainoa maa Eurovision-kilpailussa, joka pääsee finaaliin joka vuosi sekä osallistumishistoriansa ajan että kilpailun historiassa yleisesti.

© 2024 Juho Saastamoinen .FI - Kaikki oikeudet pidätetään. Välimuistiversio: 2024/07/15 13:51:15