Eilen yhteensä 78764 latausta

Kirjaudu

Etusivu > #AlinaGrosunUusiAvioliitto #AlinaGrosu #avioliitto #USA #Hollywood

30.06.2024 15:15

#AlinaGrosunUusiAvioliitto #AlinaGrosu #avioliitto #USA #Hollywood
Lukuaika: < 1 minuutti

#AlinaGrosunUusiAvioliitto #AlinaGrosu #avioliitto #USA #Hollywood

Laulaja Alina Grosu, joka on tullut tunnetuksi epäonnistuneista liitoistaan venäläisten liikemiehen ja näyttelijän kanssa, on pitänyt yksityiselämänsä poissa julkisuudesta. Monille oli siis yllätys, kun Grosu ilmoitti maaliskuussa avioituneensa uudelleen. Hän teki tämän tyylikkäästi esittelemällä romanttisen laulun ja musiikkivideon rakkaansa kanssa.

Grosu, joka asuu Yhdysvalloissa ja tavoittelee uraa Hollywoodin tuottajien parissa, ei ole paljastanut häidensä yksityiskohtia tai edes miehensä kasvoja ja nimeä. 29-vuotias laulaja paljasti kuitenkin vihdoin jotain valitustaan YouTube-kanavalla.

“Meillä ei ollut mitään suurta häitä, kuten ensimmäisellä kerralla. Ensinnäkin, se ei ole ajankohtaista juuri nyt, ja toiseksi, uskon, että avioliiton onnellisuus ei riipu häiden suuruudesta. Meille tärkeintä oli viettää mukava ilta yhdessä, ei mitään pompöösiä”, Grosu kertoi.

Hän huomautti, että häät ovat usein enemmän vieraille kuin parille itselleen. Tällä kertaa Grosu ja hänen puolisonsa halusivat juhlia kahdestaan, ja suurin osa heidän ystävistään ei edes tiennyt juhlista.

Grosu, joka osallistuu parhaillaan amerikkalaisen elokuvan kuvauksiin (huhujen mukaan Netflix-projekti), kertoi myös kotielämästään miehensä kanssa. Pariskunta ei käytä siivoojaa, vaan jakaa kotityöt tasan. Grosu hoitaa aamiaisen ja kasvisruoat, kun taas mies vastaa lihan ja kalan valmistamisesta.

Laulaja julkisti suhteensa nykyiseen mieheensä lokakuussa viime vuonna. Aiemmin hän oli avoin rakkaudestaan venäläiseen näyttelijään Roman Polianskiin, mutta he erosivat, kun mies alkoi näkyä Moskovan seurapiiritapahtumissa sodan alettua.

Grosun ensimmäinen aviomies oli venäläinen liikemies Aleksandr Komkov. He menivät naimisiin kesällä 2019, mutta erosivat jo syyskuussa 2020. Grosu on kertonut, että ensimmäinen avioliitto päättyi, koska Komkov eli hänen rahoillaan eikä tuonut suhteeseen mitään positiivista.

Kommentoi artikkelia ja jaa se ystävillesi. Liity Patreon-sivullemme, jotta sinun ei tarvitse nähdä mainoksia.

© 2024 Juho Saastamoinen .FI - Kaikki oikeudet pidätetään. Välimuistiversio: 2024/07/14 11:25:01