Eilen yhteensä 77753 latausta

Kirjaudu

Etusivu > ### Emman 46-vuotissyntymäpäivä #EmmanSynttärit #BruceWillis #Dementia #Perhe

30.06.2024 06:51

Ei audiota saatavissa.

### Emman 46-vuotissyntymäpäivä   #EmmanSynttärit #BruceWillis #Dementia #Perhe
Lukuaika: < 1 minuutti

### Emman 46-vuotissyntymäpäivä
#EmmanSynttärit #BruceWillis #Dementia #Perhe

Bruce Willisin vaimo, Emma Heming, juhlisti äskettäin 46-vuotissyntymäpäiväänsä. Emma jakoi suloisen videon, jossa näkyy hetkiä hänen juhlistaan. Malli illallisti tyttäriensä ja ystäviensä kanssa, vieraili teemapuistossa ja vietti aikaa rannalla. Videolla nähdään myös hänen suudelma miehensä kanssa.

Emma kertoi, että hän oli päättänyt nauttia tästä tärkeästä päivästä, koska Bruce pyysi niin. “Bruce kutsuisi tätä syntymäkuukaudekseni. Joten juhlimme! Olen onnellinen ja kiitollinen perheestä ja ystävistä, jotka tekivät tästä kuukaudesta niin erityisen minulle. Kesäkuuta on vielä muutama päivä jäljellä, ja aion nauttia tästä loppuun asti!” Emma kertoi.

Fanien lisäksi myös Willisin tyttäret hänen entisestä avioliitostaan Demi Mooren kanssa onnittelivat Emmaa. He jättivät sydämellisiä viestejä, kuten: “Rakastamme sinua kovasti!”, “Onnellinen ja upea Emma, lähetän sinulle rakkautta ja terveyttä” ja “Ansaitset niin paljon rakkautta ja iloa!”

Helmikuussa 2023 Willisin perhe ilmoitti, että Bruce oli diagnosoitu otsa-ohimolohkorappeumalla (FTD). Tämän vuoksi Bruce joutui lopettamaan näyttelijän uransa, sillä sairaus vaikutti hänen kykyynsä puhua. Tämä sairaus vaikuttaa aivojen otsalohkoihin, jotka vastaavat käyttäytymisestä, ongelmanratkaisusta, suunnittelusta ja tunteista, ja se aiheuttaa oireita kuten persoonallisuuden muutoksia, pakonomaista käyttäytymistä ja puhevaikeuksia.

“FTD on julma sairaus, josta monet meistä eivät ole koskaan kuulleet ja eivät ehkä koskaan kuule. Alle 60-vuotiaiden keskuudessa se on yleisin dementian muoto, ja koska diagnoosin asettaminen voi kestää vuosia, FTD on todennäköisesti paljon yleisempi kuin tiedämme. Tällä hetkellä sairauteen ei ole olemassa hoitoja, mutta toivomme, että tämä muuttuu tulevina vuosina”, perhe totesi.

Kommentoi artikkelia ja jaa se ystäviesi kanssa!

© 2024 Juho Saastamoinen .FI - Kaikki oikeudet pidätetään. Välimuistiversio: 2024/07/15 14:27:28