Eilen yhteensä 78764 latausta

Kirjaudu

Etusivu > #Hollywood-tyylinen takaa-ajo ja kolari poliisien kanssa

30.06.2024 15:57

#Hollywood-tyylinen takaa-ajo ja kolari poliisien kanssa
Lukuaika: < 1 minuutti

#Hollywood-tyylinen takaa-ajo ja kolari poliisien kanssa

Uutisten mukaan yöllä 30. kesäkuuta Hmelnitskin alueella tapahtui dramaattinen takaa-ajo ja kolari, johon osallistuivat poliisit. Mikroauton kuljettaja sivuutti pysähtymiskäskyn Kalinivkan kaupungin ohitustiellä Vinnytsian alueella ja alkoi paeta.

Kuten kansallinen poliisi raportoi, takaa-ajon aikana kuljettaja aiheutti useita vaaratilanteita tiellä. Hmelnitskin alueen rajat ylitettyään hän törmäsi poliisin virka-autoon. Kolarin seurauksena kaksi poliisia loukkaantui.

Yksi poliiseista käytti virka-asettaan rikollisen auton suuntaan, mutta onnistui kuitenkin pakenemaan paikalta. Kuuden tunnin etsintöjen jälkeen 30. kesäkuuta 24-vuotias Kiovan alueen asukas pidätettiin.

Mies jätti autonsa lähelle Hmelnitskin alueen lähintä asutuskeskusta ja piilotteli lähes vuorokauden ajan. Hänet on nyt pidätetty, ja häntä vastaan on nostettu syyte rikoslain pykälän 345 (“Uhka tai väkivalta lainvalvontaviranomaista kohtaan”) nojalla. Tutkinta jatkuu.

Muita huomattavia liikenneonnettomuuksia:
18. kesäkuuta Kiovassa esikaupunkilinjan minibussi nro 805 ajautui suurella nopeudella ajotieltä viheralueelle ja törmäsi tien varressa olevaan metalliaitaan. Vaikka kukaan ei saanut vakavia vammoja, sekä bussi että tien infrastruktuuri vaativat korjauksia. Alustavien tietojen mukaan onnettomuuden syynä oli kuljettajan terveydentilan heikkeneminen.

17. kesäkuuta matkustajabussi joutui onnettomuuteen Zakarpattian alueella. Uzhgorod-Tysa Bistra -reitin minibussin kuljettaja menetti ajoneuvon hallinnan ja ajautui ojaan, minkä seurauksena bussi kaatui. Onnettomuudessa loukkaantui 11 henkilöä, mukaan lukien kaksi lasta.

Muistutuksena, 20-vuotias nainen ajoi teini-ikäisten ryhmän päälle Zakarpattiassa. Tapausta yritetään peitellä.

Kommentoi artikkelia ja jaa se ystävillesi. Rekisteröidy Patreonissa lukeaksesi ilman mainoksia.

© 2024 Juho Saastamoinen .FI - Kaikki oikeudet pidätetään. Välimuistiversio: 2024/07/13 14:52:30