Eilen yhteensä 88810 latausta

20254 artikkelia

Kirjaudu

Etusivu > #KanyeWestJapanissa BianCaensori #KimKardashian #muoti #lapset

30.06.2024 14:51

#KanyeWestJapanissa BianCaensori #KimKardashian #muoti #lapset
Lukuaika: 2 minuuttia

#KanyeWestJapanissa BianCaensori #KimKardashian #muoti #lapset

Näyttää siltä, että Kanye West ei voi odottaa apua entiseltä vaimoltaan, ja syynä tähän on hänen nykyinen puolisonsa. Vaikka Kim Kardashian on ankarasti kieltänyt mallia esiintymästä liian paljastavasti heidän lastensa läsnä ollessa, Bianca Censori ei pelkästään jatka tätä käytöstä, vaan näyttäisi jopa tarkoituksella pukeutuvan entistä rohkeammin. Äskettäin paparazzit nappasivat kuvia mallista Tokion supermarketissa yhdessä 11-vuotiaan Northin ja 6-vuotiaan Chicagon kanssa. Daily Mailin toimittajien mukaan Biancalla oli yllään “erittäin paljastava body”. Tämän vaatteen ihonvärinen sävy loi vaikutelman, että hän olisi täysin ilman vaatteita. Tyttöjä, huomattavaa kyllä, ei näyttänyt häiritsevän äitipuolen asu lainkaan.

47-vuotias amerikkalainen muusikko ja hänen vaimonsa ovat lomalla Japanissa. Kanye on ottanut mukaansa kaksi tytärtään avioliitosta Kim Kardashianin kanssa. Bianca nähtiin yhdessä tyttöjen kanssa Tokion ostoskeskuksessa. Suunnittelija oli pukeutunut puoliksi läpikuultavaan kokopukuun, joka istui kuin toinen iho, ja alusvaatteet olivat samanväriset kuin asu.

Ihonvärinen asu loi vaikutelman alastomuudesta. Asu korosti mallin hoikkaa vartaloa ja runsasta rintavarustusta. Kokonaisuuden täydensivät läpinäkyvät korkokengät. Bianca oli tehnyt päivämeikin ja kerännyt kiharat hiuksensa huolettomalle nutturalle.

Bianca Kanyen lasten kanssa Tokiossa. Kuva: LS

Censori pysähtyi yhdessä Kardashianin ja Westin tyttärien kanssa yhden paviljongin luo. Sillä aikaa kun North ja Chicago katselivat tuotteita, hän osti ison vesipullon. Räppärin valittu ei piitannut Kimin huolista tämän tarkoituksellisen seksuaalista tyylistä lasten läsnä ollessa. Realitieshow “Kardashianit” -tähti on yrittänyt rakentaa ystävälliset suhteet Biancaan, koska hänen neljä lastaan tulevat viettämään aikaa isänsä uudessa perheessä. Samalla Kim on pyytänyt Biancaa pukeutumaan vaatimattomammin.

“Kim on ohjeistanut Kanyeä, ettei koskaan sallisi Biancan pukeutua näin heidän lastensa läsnä ollessa. Hän on yllättynyt, että Kanye salli vaimonsa lähteä kotoa tällaisessa asussa”, totesi sisäpiirin lähde.

Kim Kardashian tyttärensä Northin kanssa. Kuva: Getty Images

Kardashian-Jennerin perheen edustaja noudatti itsekin Westin muotivaatimuksia seitsemän vuoden avioliittonsa aikana, sillä räppäri vaikutti voimakkaasti hänen muotivalintoihinsa.

“Kanye teki Kimille koko avioliiton ajan samaa, mitä hän nyt tekee Biancalle. Erona on, että kun Kanye puki Kim Kardashianin, häntä kunnioitettiin henkilökohtaisuutensa ja taiteilijuutensa vuoksi. Valitettavasti Kim tietää, mitä Bianca käy läpi, mutta hän ajattelee, että tytön olisi pitänyt tietää, mihin hän ryhtyi”, kertoi sisäpiiriläinen.

Bianca Censori. Kuva: Getty Images

Ei ole poissuljettua, että näiden kuvien jälkeen Kim päättää myös olla “pelastamatta” Biancaa häntä kontrolloivalta mieheltä: sisäpiiriläiset ovat kertoneet, että Kardashian on jo pitkään suunnitellut Censorin vapauttamista “loukusta”. Vaikka Biancan ystävät vakuuttavat, että hän tekee päätöksensä itsenäisesti, on selvää merkkejä siitä, että kaikki ei ole niin.

Kommentoi artikkelia ja jaa se ystäviesi kanssa. Jos haluat välttää mainoksia, kirjaudu sisään Patreonilla.

© 2024 Juho Saastamoinen .FI - Kaikki oikeudet pidätetään. Välimuistiversio: 2024/07/22 16:11:48