Eilen yhteensä 88810 latausta

20284 artikkelia

Kirjaudu

Etusivu > #Kunnianosoitus Vapautetulle Käärmesaarille

30.06.2024 14:50

#Kunnianosoitus Vapautetulle Käärmesaarille
Lukuaika: < 1 minuutti

#Kunnianosoitus Vapautetulle Käärmesaarille

Ukrainan turvallisuuspalvelu on julkaissut ainutlaatuisia taisteluvideoita juhlistaakseen Käärmesaaren vapauttamisen toista vuosipäivää. Videoilla voi nähdä, miten operaatio saaren vapauttamiseksi Venäjän joukkojen miehityksestä eteni. Käärmesaari vapautettiin Ukrainan turvallisuuspalvelun CSO “A” erikoisjoukkojen, puolustusministeriön tiedustelupalvelun ja Ukrainan asevoimien yhteistyönä.

Turvallisuuspalvelu muistutti, että kesäkuussa 2022 saaren vapauttaminen avasi jälleen tien Ukrainan Tonavan satamiin, kuten Izmailiin, Reniin ja Ust-Dunaiskiin. Ukrainan turvallisuuspalvelun ja muiden yksiköiden sotilaiden sankariteon ansiosta luotiin perusta vihollisen karkottamiselle Mustaltamereltä.

“Erikoisoperaatio Käärmesaaren vapauttamiseksi oli esimerkki sotilaidemme rajattomasta rohkeudesta ja ammattitaidosta. Muistamme Ukrainan sankareita, jotka antoivat henkensä tässä taistelussa,” korosti turvallisuuspalvelu.

On syytä mainita, että viime vuonna, Käärmesaaren vapauttamisen ensimmäisenä vuosipäivänä, Ukrainan presidentti Volodymyr Zelenskyi totesi, että tämä oli yksi Ukrainan merkittävimmistä voitoista.

“Muistatteko? Viime keväänä kukaan ei odottanut Ukrainalta, että pystyisimme toteuttamaan tämän perustavanlaatuisen puolustustehtävän: turvata Käärmesaari ja siten suuri osa Mustanmeren alueesta. Mutta sotilaamme tekivät sen. Venäläiset terroristit tarvitsivat Käärmesaaren tuhotakseen koko eteläisen osan maastamme, kauniin Odessamme ja muut kaupungit. Sotilaamme pysäyttivät heidät ja ajoivat heidät pois Käärmesaarelta”, presidentti sanoi.

Venäjän miehittäjät yrittävät jälleen vallata Käärmesaaren, kuten Ukrainan tiedustelupalvelun johtaja Kyrylo Budanov on hiljattain todennut. Hänen mukaansa hyökkääjät eivät ole luopuneet suunnitelmistaan vallata saari uudelleen, ja venäläiset tekevät säännöllisesti ohjus- ja pommi-iskuja saarelle.

“Venäläiset tekevät säännöllisesti ohjus- ja pommi-iskuja. Useita kertoja olemme nähneet ja saaneet vahvistusta vastaavien operaatioiden suunnittelusta, kuten me aikoinaan teimme,” korosti tiedustelupalvelun johtaja Budanov.

Budanov kuitenkin huomautti, että tämä ei ole mahdollista toteuttaa. Hän selitti, että varuskunnan karkottaminen saarelta on jo mahdotonta, joten venäläiset eivät onnistu valtaamaan saarta uudelleen.

Kommentoi artikkelia ja jaa se ystäviesi kanssa! Kirjaudu sisään Patreoniin, jotta et näe mainoksia.

Satunnainen:

Viimeisimmät:


  Juho Saastamoinen, Turku

  www.juhosaastamoinen.fi
  www.juhosaastamoinen.com
  www.likainenpsykiatria.com
  www.traccar.fi

  Tietosuojaseloste:
  www.juhosaastamoinen.net

  Palautetta? Kysyttävää?
  Lähetä WhatsApp

  © 2024 Juho Saastamoinen .FI - Kaikki oikeudet pidätetään. Välimuistiversio: 2024/07/22 22:27:38