Eilen yhteensä 78764 latausta

Kirjaudu

Etusivu > #Mettyuh Perryn kuoleman uusi tutkimus

30.06.2024 17:46

#Mettyuh Perryn kuoleman uusi tutkimus
Lukuaika: 2 minuuttia

#Mettyuh Perryn kuoleman uusi tutkimus

Muutama kuukausi sitten saimme tietää, että Mettyuh Perryn kuolemantutkinta on aloitettu uudelleen puolen vuoden tauon jälkeen. Muistutettakoon, että näyttelijä menehtyi lokakuussa 2023 ketamiinin yliannostukseen. Aluksi fanit eivät kiinnittäneet uutisiin juuri huomiota, mutta pian kävi ilmi, että poliisi todella uskoo, että “Frendit”-tähden kuolemassa on syyllisiä, jotka täytyy löytää. Tällainen sensaatio herätti yleisön huomion, ja ihmiset seurasivat uutisia sydän pamppaillen.

Nyt läheinen perheen sisäpiiriläinen on kertonut In Touch Weekly -lehdelle, kuka oli tutkimuksen jatkamisen aloitteentekijä. Kävi ilmi, että se oli Mettyuhin isäpuoli, Kit Morrison. Kit, entinen rikosreportteri ja tv-tähti, käytti vanhoja yhteyksiään ja yritti auttaa tutkimuksessa.

“Koska Kit osallistuu itse tutkimukseen, mahdollisuudet, että tällä asialla on todellisia rikosoikeudellisia seurauksia, ovat kasvaneet huomattavasti. Koko Mettyuhin perhe luottaa Kitiin hänen kokemuksensa vuoksi tutkijana ja, mikä tärkeintä, henkilönä, joka osaa kommunikoida viranomaisten kanssa luottavaisesti ja kunnioittavasti. Hän ei tee tätä maineen vuoksi, vaan koska hän rakasti Mettyuhia kuin omaa poikaansa ja ei halunnut, että hänen kuolemansa olisi turha”, kertoi sisäpiiriläinen.

Anonyymi lähde myös huomautti, että Kit Morrison muistaa hyvin Mettyuhin toiveen, että hänen riippuvuuden vastainen taistelunsa toimisi varoituksena muille nuorille. Tämä sai hänet toimimaan päättäväisemmin ja puuttumaan asiaan.

“Vaikka tilanne onkin surullinen, Perryn suurella perheellä on onnea, että heidän puolellaan on joku Kitin kaltainen henkilö. Hän on hyvä, rauhallinen ja jalo ihminen, joka tietää rikosoikeudesta enemmän kuin kukaan muu alallaan ja selittää prosessit selkeästi muille perheenjäsenille, kun he etsivät vastauksia”, hän lisäsi.

Näyttelijän perhe etsii vastauksia. Entisen vaimonsa Charlie Sheenin kanssa

Näyttelijä Brook Muelleria, Charlie Sheenin ex-vaimoa, on kuulusteltu useaan otteeseen tragedian johdosta. Vaikka häntä ei ole virallisesti syytetty mistään, hän on tehnyt yhteistyötä tutkinnan kanssa. Nyt Mettyuhin entinen rakastettu Katie Edwards on kertonut, että Perryllä oli suhde Muellerin kanssa. Katie uskoo, että Mettyuh ja Brook palasivat yhteen hänen elämänsä viimeisinä vuosina.

“Emme tavanneet kuntoutuksessa, tapasimme kaikki vuonna 2006 anonyymien alkoholistien ryhmässä”, Edwards tunnusti.

Näyttelijän entinen rakastettu, joka myöhemmin toimi hänen assistenttinaan, väittää, että Mettyuh seurusteli samanaikaisesti hänen ja Brookin kanssa. Kumpikin nainen hyväksyi tämän järjestelyn. Edwards uskoo, että Mueller saattoi hyvinkin tuoda Mettyuhille kiellettyjä aineita, jotka johtivat tragediaan.

Kommentoi artikkelia ja jaa se ystävillesi. Tilaa Patreon, jotta voit lukea ilman mainoksia.

© 2024 Juho Saastamoinen .FI - Kaikki oikeudet pidätetään. Välimuistiversio: 2024/07/14 11:54:51