Eilen yhteensä 78764 latausta

Kirjaudu

Etusivu > ### Partisaaniliike “ATEŠ” paljasti venäläisten PVO-järjestelmän sijainnin #partisaanit #Krym #PVO #venäjä

30.06.2024 05:28

### Partisaaniliike "ATEŠ" paljasti venäläisten PVO-järjestelmän sijainnin  #partisaanit #Krym #PVO #venäjä
Lukuaika: < 1 minuutti

### Partisaaniliike “ATEŠ” paljasti venäläisten PVO-järjestelmän sijainnin

#partisaanit #Krym #PVO #venäjä

Partisaaniliike “ATEŠ” on jälleen saanut tärkeää tietoa Ukrainan armeijalle. He ovat löytäneet Venäjän armeijan S-300/400-ilmapuolustusjärjestelmän sijainnin tilapäisesti miehitetyllä Krimin niemimaalla. Koordinaatit on välitetty nopeasti “oikeisiin käsiin”.

Tieto on peräisin ukrainalaisen vastarintaliikkeen Telegram-kanavalta. Heidän mukaansa PVO-järjestelmä sijaitsee Laskivskajan vuorella, itään Simferopolista. Partisaanit antoivat myös tarkat koordinaatit, jotka mahdollistavat tuhoavan iskun kohdistamisen tähän vihollisen laitteistoon.

“ATEŠin agentit ovat paikallistaneet PVO-järjestelmän S-300/400 sijainnin Laskivskajan vuorella, itään Simferopolista. Koordinaatit: 44.952273, 34.194718”, kerrotaan viestissä.

Partisaanit odottavat, että loputkin Venäjän ilmapuolustusjärjestelmät Krimillä tuhotaan, ja toivovat tämän tapahtuvan pian.

Partisaanien toiminta miehitetyllä Krimillä

Partisaanit jatkavat vihollisen selustassa ja tilapäisesti miehitetyillä Ukrainan alueilla sabotaasien järjestämistä. He myös paljastavat miehittäjien varastoja, sijoituspaikkoja ja kaluston siirtoreittejä. Koordinaatit välitetään nopeasti Ukrainan asevoimille voimakkaita iskuja varten.

Kesäkuun alussa he seurasivat yhden venäläisten miehittäjien mobiilin tuliryhmän liikkumista Simferopolissa. Partisaanit varoittivat heti, että vihollisen kalusto “poistuu käytöstä” sopivimpana hetkenä. He myös kehottivat venäläisiä miehittäjiä poistumaan Ukrainasta mahdollisimman nopeasti.

Maaliskuussa agentit paljastivat ja tunkeutuivat miehittäjien ohjusvarastoon, joka sijaitsee Sevastopolissa lähellä Belbekin lentokenttää. Vastarintaliikkeen mukaan venäläiset käyttävät näitä ohjuksia iskeäkseen Ukrainan rauhallisiin kaupunkeihin.

Hiljattain partisaaniliike “ATEŠ” havaitsi ja aloitti tarkkailun Novorossijskissa sijaitsevasta telakasta, jonne tuodaan Venäjän mustanmeren laivaston jäänteitä. Valitettavasti itse telakalle ei päästy.

Kommentoi artikkelia ja jaa se ystävillesi!

© 2024 Juho Saastamoinen .FI - Kaikki oikeudet pidätetään. Välimuistiversio: 2024/07/13 08:53:05