Eilen yhteensä 78764 latausta

Kirjaudu

Etusivu > #SähkökatkotUkrainassa

30.06.2024 12:56

#SähkökatkotUkrainassa
Lukuaika: < 1 minuutti

#SähkökatkotUkrainassa

Sunnuntaiaamuna 30. kesäkuuta noin tuhat asiakasta Kiovan alueella oli ilman sähköä, ja korjaustyöt jatkuvat. Donetskin alueella vihollisen iskut aiheuttivat sähkökatkon, kun yksi aluemaan sähköasemista vaurioitui. Lvivin alueella selvitetään kaivosonnettomuuden olosuhteita.

Energiaministeriön mukaan Donetskin alueella sähköaseman työntekijä loukkaantui kaivoksen pommituksissa, ja 53 kaivostyöntekijää jäi loukkuun maan alle. Kiovan alueella jakeluverkon korkean jännitteen linja katkesi Valko-Venäjän alueella sijaitsevan osan vaurioitumisen vuoksi. Ukrainan asiantuntijat eivät pääse alueelle sodan vuoksi huoltamaan tai korjaamaan linjaa. Sähköaseman katkos aiheutti häiriöitä junaliikenteessä.

Dnipropetrovskin ja Volynin alueilla ilmalinjat katkesivat, mutta kaikkien näiden kolmen alueen asiakkaat on saatu takaisin sähkön piiriin.

Lvivin alueella 29. kesäkuuta sattui vakava onnettomuus: “Vіdrodzhennya” -kaivoksella katto romahti. Onnettomuushetkellä kaivoksessa oli 63 kaivostyöntekijää, joista valitettavasti kaksi menehtyi.

Tilanne muissa alueissa:
– Dnipropetrovskin alue: 117 asiakasta ilman sähköä.
– Donetskin alue: 121 asuinaluetta ilman sähköä.
– Zaporižžjan alue: 3902 mittauspistettä ilman sähköä, 608 palautettu.
– Sumska alue: 4805 asiakasta 73 asuinaluetta ilman sähköä.
– Harkovan alue: 39 700 mittauspistettä 107 asuinaluetta ilman sähköä.
– Hersonin alue: 2478 mittauspistettä Hersonin kaupungissa, 25 800 asiakasta 45 asuinaluetta ilman sähköä.
– Tšernihivin alue: 1722 asiakasta 28 asuinaluetta ilman sähköä.

Kiovan alueella 935 asiakasta on ilman sähköä teknisten ongelmien vuoksi, ja korjaustyöt jatkuvat. Myös Hersonin alueella on vaurioituneita kaasuverkkoja, ja 31 asiakasta on tällä hetkellä ilman kaasua. Tšernihivin alueella 150 asiakasta kaupungissa Osters on ilman kaasua liikenneonnettomuuden vuoksi.

Yhteensä yli 74 000 asiakasta on ilman sähköä taistelujen vuoksi. Muistutamme, että 30. kesäkuuta on käytössä tuntikohtaiset sähkökatkojen aikataulut. Kommentoi artikkelia ja jaa se ystävillesi, ja kirjaudu Patreonissa, niin et näe mainoksia.

© 2024 Juho Saastamoinen .FI - Kaikki oikeudet pidätetään. Välimuistiversio: 2024/07/13 15:20:18