Eilen yhteensä 88810 latausta

20290 artikkelia

Kirjaudu

Etusivu > ### Suuri tulipalo Nižni Novgorodissa #tulipalo #räjähdys #Venäjä #sammutustyöt

30.06.2024 04:25

### Suuri tulipalo Nižni Novgorodissa #tulipalo #räjähdys #Venäjä #sammutustyöt
Lukuaika: < 1 minuutti

### Suuri tulipalo Nižni Novgorodissa

#tulipalo #räjähdys #Venäjä #sammutustyöt

Venäjän Nižni Novgorodissa yö 30. kesäkuuta vasten oli levoton. Jätteidenkäsittelyalueella sijaitsevilla varastoilla Moskovan valtatiellä syttyi tulipalo. Kaupungin yllä kohoaa musta savupatsas. Vielä ei tiedetä, onko tapahtuma yhteydessä hetkeä aiemmin ilmoitettuun drooni-iskuun.

Paikalliset Telegram-kanavat raportoivat tapauksesta ja jakoivat kuvia sekä videoita palopaikalta. Kaupungin asukkaat kertoivat kuulleensa räjähdyksiä. Räjähdykset saattoivat johtua kaasupulloista, joita saattoi olla varastotiloissa.

“Nižni Novgorodin voimakkain tulipalo. Silminnäkijät raportoivat räjähdyksistä. Alustavasti kerrotaan, että palavat lakkamaalitankit, ja tiloissa voi olla kaasupulloja,” kerrotaan eräässä kanavassa.

Ensimmäisten tietojen mukaan tulipalon pinta-ala on noin 1000 neliömetriä. Paikalle on saapunut palokunta ja pelastusryhmät, mutta tulen hallitseminen on vaikeaa. Tietoa loukkaantuneista ei ole vielä saatavilla.

Venäjän laajamittaiset tulipalot ovat tulleet yhä yleisemmiksi. Esimerkiksi 3. kesäkuuta Novosibirskissä syttyi suuri tulipalo polttoaine- ja voiteluainevarastossa, kattaen 4500 neliömetriä. Paikalla työskenteli 50 palomiestä ja 16 sammutusyksikköä. Vahinkojen laajuutta ei ole täsmennetty.

11. kesäkuuta Naro-Fominskissa, Moskovan lähellä, syttyi suuri tulipalo polykarbonaattivarastossa. Tulipalon pinta-ala oli 1000 neliömetriä. Sammutustöihin osallistui 19 yksikköä ja 46 henkilöä. Silminnäkijät jakoivat verkossa videoita, joissa kuului räjähdyksiä, ja musta paksu savu näkyi kauas rakennuksen ulkopuolelle.

Äskettäin Moskovan lähellä Frjazinossa syttyi tulipalo Platan-tutkimuslaitoksessa, joka tekee tilauksia Venäjän puolustusteollisuudelle. Palo levisi rakennuksen kolmelle ylimmälle kerrokselle, ja tiloissa oli yhdeksän työntekijää.

Kommentoi artikkelia ja jaa se ystäviesi kanssa, jotta tieto leviää!

Satunnainen:

Viimeisimmät:


  Juho Saastamoinen, Turku

  www.juhosaastamoinen.fi
  www.juhosaastamoinen.com
  www.likainenpsykiatria.com
  www.traccar.fi

  Tietosuojaseloste:
  www.juhosaastamoinen.net

  Palautetta? Kysyttävää?
  Lähetä WhatsApp

  © 2024 Juho Saastamoinen .FI - Kaikki oikeudet pidätetään. Välimuistiversio: 2024/07/23 00:19:11