Eilen yhteensä 88810 latausta

20285 artikkelia

Kirjaudu

Etusivu > ### Ukrainan puolustusvoimat iskevät armottomasti vihollista vastaan

30.06.2024 00:54

### Ukrainan puolustusvoimat iskevät armottomasti vihollista vastaan
Lukuaika: < 1 minuutti

### Ukrainan puolustusvoimat iskevät armottomasti vihollista vastaan

Ukrainan asevoimien ylipäällikkö Oleksandr Syrskyi on näyttänyt, kuinka puolustajat tuhoavat vihollisen elävää voimaa ja sotakalustoa. Tankit ja panssaroidut ajoneuvot palavat, ja samalla tuhoutuvat myös miehittäjät. Ukrainalaiset dronet löytävät vihollisen, jotta heidät voidaan eliminoida.

Syrskyi julkaisi taisteluvideoita lyhyen kommentin kera:

“Kiivas, järjestelmällinen, oikeutettu. Tämä on meidän taistelumme. Ja vihollinen tuntee sen, joka päivä ja joka tunti”, hän kirjoitti.

Videoista näkyy, ettei vihollisella ole minnekään piiloutua. Tarkkailuvälineet auttavat löytämään heidät niin metsäalueilta kuin tuhoutuneista rakennuksista. Artilleristit ja drone-operaattorit iskevät miehittäjiin armottomasti.

### Ennennäkemättömät tappiot miehittäjille

Toukokuu oli käännekohta, kun venäläiset alkoivat hyökätä Harkovan alueen pohjoisosassa, ja heidän tappionsa kasvoivat merkittävästi. Toukokuun ja kesäkuun aikana venäläisten päivittäiset tappiot ylittivät keskimäärin 1000 yksikköä elävää voimaa vuorokaudessa, ja joina päivinä luvut nousivat jopa 1200-1400 yksikköön. Tämä koskee sekä kaatuneita että haavoittuneita.

Venäjä säilyttää edelleen ylivoiman sekä elävässä voimassa että kalustossa. Länsimaiset asiantuntijat kuitenkin uskovat, että Venäjän armeija saattaa pian kohdata tankkien ja panssarikaluston puutteen, sillä Ukrainan asevoimat tuhoavat vihollisen kalustoa tehokkaasti riittävien tykistöammusten ansiosta. Venäjä jatkaa kuitenkin hyökkäyksiä ja saattaa analyytikoiden mukaan tehdä niin suurimman osan vuodesta.

Muistutettakoon, että Syrskyi on aiemmin maininnut kolme tekijää, jotka voivat auttaa pelastamaan taistelijoiden henkiä.

Kommentoi artikkelia ja jaa se ystävillesi!

### Ukrainan puolustusvoimat iskevät armottomasti

#Ukraina #Venäjä #Harkova #Syrskyi

Satunnainen:

Viimeisimmät:


  Juho Saastamoinen, Turku

  www.juhosaastamoinen.fi
  www.juhosaastamoinen.com
  www.likainenpsykiatria.com
  www.traccar.fi

  Tietosuojaseloste:
  www.juhosaastamoinen.net

  Palautetta? Kysyttävää?
  Lähetä WhatsApp

  © 2024 Juho Saastamoinen .FI - Kaikki oikeudet pidätetään. Välimuistiversio: 2024/07/22 22:55:13