Eilen yhteensä 88810 latausta

20250 artikkelia

Kirjaudu

Etusivu > #VäkivaltainenHyökkäys

30.06.2024 15:40

#VäkivaltainenHyökkäys
Lukuaika: < 1 minuutti

#VäkivaltainenHyökkäys

Ukrainan Tšernivtsin alueella tapahtui vakava välikohtaus, jossa kaksi aseistautunutta hyökkääjää hyökkäsi rajavartijan kimppuun. Tämän seurauksena yksi hyökkääjistä kuoli. Hyökkäys tapahtui Seliatyn rajavartioasemalla.

Toimittaja Vitaliy Hlahola raportoi, että 29. kesäkuuta klo 21:00 kaksi henkilöä, aseistettuna machetella ja kaasusumuttimella, hyökkäsi Ukrainan valtion rajapalvelun sotilaan kimppuun. Hyökkääjät kaatoivat rajavartijan maahan ja iskivät häntä jalkaan. Puolustaessaan itseään rajavartija käytti palvelusaseenaan Makaron-pistoolia. Tämä johti siihen, että yksi hyökkääjistä kuoli ja toinen haavoittui.

Tällä hetkellä tapahtunutta ja siviilihenkilön kuolemaa tutkitaan palvelusselvityksessä.

Ukrainan valtion rajapalvelu vahvisti tapahtumat ja totesi, että rajavartijan oli pakko käyttää asetta henkensä suojelemiseksi.

Toinen tapaus sattui toukokuussa 2024 Zakarpatian alueella, jossa rajavartija ampui miehen, joka yritti ylittää rajan laittomasti. Rajoja vartioiva partio havaitsi tuntemattoman miehen Lugin kylän läheisyydessä ja teki useita varoituslaukauksia. Paikalta löydettiin myöhemmin mies, jolla oli ampumahaava päässä. Kuollut osoittautui Dnipropetrovskin alueen asukkaaksi, syntynyt vuonna 1983. Rajavartija pidätettiin ja häntä uhkaa jopa kymmenen vuoden vankeus.

Muistutettakoon, että kahdella Länsi-Ukrainan alueella rajavartijat ovat alkaneet näkyä rautatieasemilla. Lisäksi Odesan alueella pidätettiin henkilö, joka tarjosi rajavartijalle lahjuksen.

Kommentoi artikkelia ja jaa se ystävillesi. Kirjaudu Patreonilla, niin et näe mainoksia.

Satunnainen:

Viimeisimmät:


  Juho Saastamoinen, Turku

  www.juhosaastamoinen.fi
  www.juhosaastamoinen.com
  www.likainenpsykiatria.com
  www.traccar.fi

  Tietosuojaseloste:
  www.juhosaastamoinen.net

  Palautetta? Kysyttävää?
  Lähetä WhatsApp

  © 2024 Juho Saastamoinen .FI - Kaikki oikeudet pidätetään. Välimuistiversio: 2024/07/22 15:41:52