Eilen yhteensä 88810 latausta

20286 artikkelia

Kirjaudu

Etusivu > #Vilkkaat_Vilniaanskissa

30.06.2024 12:54

#Vilkkaat_Vilniaanskissa
Lukuaika: < 1 minuutti

#Vilkkaat_Vilniaanskissa

Vilniaanskissa, Zaporižžjan alueella, toivutaan venäläisjoukkojen voimakkaasta pommituksesta, jonka seurauksena seitsemän ihmistä menetti henkensä ja 36 henkilöä loukkaantui, mukaan lukien yhdeksän lasta.

Kansallispoliisi on kuvannut tarkasti pommituksen jälkeisen tilanteen kaupungissa. Yhteensä 43 ihmistä on kärsinyt vammoja, ja kaksi kerrostaloa on kokenut vakavia vahinkoja. Lisäksi 12 liiketilaa ja seitsemän autoa on vaurioitunut.

Paikalle on perustettu operatiivinen piste, jossa vahingonkärsineet voivat tehdä omaisuusvahinkoilmoituksia. Apua tarvitsevat voivat myös ottaa yhteyttä numeroon 102.

Kunnalliset palvelut ovat ryhtyneet raivaamaan kaupunkia pommituksen jäljiltä, ja iskujen seuraamuksia tutkitaan edelleen.

Venäläisjoukot iskivät Vilniaanskiin 29. kesäkuuta illalla. Iskun seurauksena kuusi ihmistä menetti henkensä heti, ja kahdeksan loukkaantui. Hyökkäyksessä vaurioitui kriittistä infrastruktuuria sekä asuinrakennuksia ja kauppoja.

Vilniaanskin uhrien määrä kasvoi tunti tunnilta. Presidentti Volodymyr Zelenskyi tuomitsi Venäjän iskun jyrkästi. Kaupungissa syttyi tulipaloja, jotka sisäministeri Ihor Klymenkon mukaan saatiin nopeasti sammutettua.

Muistutuksena, edellisenä päivänä hyökkääjät iskivät kerrostaloon Dniprossa, surmaten yhden ihmisen ja tuhoten neljä kerrosta asuinrakennuksesta.

Kehotan teitä kommentoimaan artikkelia ja jakamaan sen ystäville. Kirjaudu sisään Patreonissa, jotta et näe mainoksia.

Satunnainen:

Viimeisimmät:


  Juho Saastamoinen, Turku

  www.juhosaastamoinen.fi
  www.juhosaastamoinen.com
  www.likainenpsykiatria.com
  www.traccar.fi

  Tietosuojaseloste:
  www.juhosaastamoinen.net

  Palautetta? Kysyttävää?
  Lähetä WhatsApp

  © 2024 Juho Saastamoinen .FI - Kaikki oikeudet pidätetään. Välimuistiversio: 2024/07/22 22:57:25