Eilen yhteensä 78764 latausta

Kirjaudu

Etusivu > #Blogi sai uuden #laskuri’n

01.07.2024 23:17

#Blogi sai uuden #laskuri'n
Lukuaika: < 1 minuutti

Kiitos Kaikille Blogini Lukijoille: Teitä On Jo Ihan Hirvittävä Määrä!

Hei kaikki rakkaat lukijani! En tiedä, mitä olen tehnyt ansaitakseni teidät, mutta täällä sitä ollaan: teitä on jo ihan hirvittävä määrä! Jos blogini olisi kauppa, olisin joutunut palkkaamaan vähintään kaksi uutta kassatyöntekijää ja yhden stressaantuneen varastomiehen, joka ei koskaan löydä oikeaa hyllypaikkaa.

Mutta nyt, uutisia! Jännitystä piisaa kuin jouluaattona, sillä blogissani on uutta ja kiiltävää – aivan kuin karkkia varkain syövän lapsen silmissä. Sivun yläreunaan on ilmestynyt laskuri! Kyllä, luit oikein. Laskuri, joka ei pelkästään laske, vaan tekee sen tyylillä.

Tämä laskuri ei kuitenkaan mittaa kalorien kulutusta, vaikka se olisi monelle meistä varmasti hyödyllinen. Ei, tämä laskuri näyttää eilisen päivän lataukset – aivan jokaisella sivulla! Nyt voimme yhdessä seurata, kuinka monta kertaa blogiani on klikattu, naputeltu ja scrollattu. Se on kuin olisi omat olympialaiset joka päivä, ja te olette kaikki osanottajia!

Joten suuri kiitos teille kaikille, jotka olette tehneet tästä blogista jotain suurempaa kuin vain kasa virtuaalista mustetta ja pikseleitä. Teidän ansiostanne tämä laskuri pyörii hurjana kuin Linnanmäen maailmanpyörä. Jatketaan samaan malliin, ja ehkä jonain päivänä saavutamme niin huimat lukemat, että jopa laskuri itse häkeltyy!

Jatketaan lueskelua, kommentointia ja naurua – koska teidän ansiostanne tämä blogi ei ole vain blogi, vaan todellinen seikkailu.

Iloisin terveisin,
Juho

© 2024 Juho Saastamoinen .FI - Kaikki oikeudet pidätetään. Välimuistiversio: 2024/07/13 13:04:10