Eilen yhteensä 88810 latausta

20290 artikkelia

Kirjaudu

Etusivu > #Khloen40vJuhlat #KardashianJenner

01.07.2024 18:28

#Khloen40vJuhlat #KardashianJenner
Lukuaika: < 1 minuutti

#Khloen40vJuhlat #KardashianJenner

Khloé Kardashianin 40-vuotisjuhlat olivat todellinen spektaakkeli. Juhlat järjestettiin Los Angelesin ravintolassa, joka oli muutettu saluunaksi cowboy-teemalla. Vieraat pukeutuivat denimiin ja timantteihin, ja sankaritar itse oli pukeutunut olkaimettomaan farkkutoppiin ja shortsihousuihin, joiden sivuilla oli halkiot. Asua täydensi cowboy-hattu.

Myös Kim Kardashian oli panostanut asuunsa. Hänellä oli yllään top-bustie ja tiukat farkut, ja hänen olkapäillään oli turkisboa. Kimin asu oli tilattu erityisesti Chrome Hearts -brändiltä ja suunnittelija Jesse Jo Starkilta. Kim oli tehnyt näyttävän meikin ja hänen hiuksensa olivat kauniilla laineilla.

Kun tuli aika siirtyä tanssilattialle, Kim oli eturivissä. Hän tanssi energisesti, esitellen tuttuja kurvejaan. Jossain vaiheessa Britneyn entinen manageri Cade Hudson liittyi hänen seuraansa. Hudson nosti Kimin ilmaan ja pyöritti häntä näyttävästi. Kim teki useita voltteja ilmassa, ja parin yhteinen hetki oli ikimuistoinen.

Seuraavana aamuna Kim Kardashian, SKIMS-brändin perustaja, valitteli päänsärkyä. Hän oli yllättynyt nähdessään videon illan tapahtumista ja kiitti Cade Hudsonia.

Kimin muistelut eivät jääneet tähän. Hän muisteli myös osallistumistaan “Tanssii tähtien kanssa” -ohjelmaan vuonna 2008, jolloin hän ei onnistunut voittamaan kilpailua.

“Olisi ollut hyödyllistä ottaa muutama drinkki ennen ‘Tanssii tähtien kanssa’ -ohjelmaa. Ehkä olisin pärjännyt paremmin”, Kim totesi ironisesti.

Juhlassa oli mukana myös perheen matriarkka Kris Jenner sekä nuoremmat tyttäret Kendall ja Kylie Jenner. Kourtney Kardashian saapui paikalle miehensä Travis Barkerin kanssa. Pari näytti rakastuneelta tanssilattialla. Illan pääesiintyjänä oli rap-artisti Snoop Dogg, joka esitti hittejään, kuten “Ain’t No Fun”.

Kommentoi artikkelia ja jaa se ystäviesi kanssa. Tilaa blogini Patreonin kautta lukeaksesi ilman mainoksia.

Satunnainen:

Viimeisimmät:


  Juho Saastamoinen, Turku

  www.juhosaastamoinen.fi
  www.juhosaastamoinen.com
  www.likainenpsykiatria.com
  www.traccar.fi

  Tietosuojaseloste:
  www.juhosaastamoinen.net

  Palautetta? Kysyttävää?
  Lähetä WhatsApp

  © 2024 Juho Saastamoinen .FI - Kaikki oikeudet pidätetään. Välimuistiversio: 2024/07/23 00:09:34