Eilen yhteensä 77753 latausta

Kirjaudu

Etusivu > #KOLA #UusiKappale #Ukraina

01.07.2024 18:29

Ei audiota saatavissa.

#KOLA #UusiKappale #Ukraina
Lukuaika: 2 minuuttia

#KOLA #UusiKappale #Ukraina

KOLA:n Uusi Kappale “Цілуй” Kohtaa Esteitä ja Kollegoiden Kateutta

Kesäkuun viimeisenä torstaina laulaja KOLA julkaisi uuden musiikkivideon kappaleeseensa “Цілуй”. Entinen “Голос країни” -ohjelman osallistuja ja nykyinen “Неймовірні дуети” -ohjelman valmentaja odotti videon nousevan YouTuben trendaaviin videoihin. Sen sijaan video kohtasi massiivisia bottilähtöisiä valituksia, mikä johti katselukertojen laskuun ja lähes olemattomaan näkyvyyteen.

Tähän reagoiden KOLA avasi Pandoran lippaan ja väitti muiden artistien olevan kateellisia ja sabotoivan hänen uraansa. Näin hän kertoi Instagram-tarinoissaan, joissa hän käytti melko järkyttävää kieltä.

31-vuotias KOLA, oikealta nimeltään Anastasia Pridius, ilmaisi syvän pettymyksensä show-bisnekseen. Hän ei enää usko ystävyyteen julkisuuden henkilöiden välillä. Emootioidensa vallassa Anastasia nimitti show-bisnestä pohjamudaksi.

“Kateus kollegoilta, jotka hymyilevät sinulle päin naamaa. Se on pohjanoteeraus. En enää usko ystävyyteen, jota te esitätte. Se on kaikki valhetta, mutta siitä ei puhuta, koska meillä on tapana vaieta. Haluan kuitenkin, että näette tämän, te jotka olette musiikkialalla – että tämä on roskaa. Toiset pettävät toisiaan. Heti kun saavutat jotain – he ovat valmiita tuhoamaan sinut. Voi miten matalaa, yäk”, kirjoitti artisti.

KOLA ei kuitenkaan lopettanut tähän. Vaikuttaa siltä, että hän kirjoitti tunteiden vallassa, sillä jatkossa hän toivoi pahoja asioita niille, jotka olivat hänen tiellään.

“Uskokaa pois, tämä tuo teille elämäänne jonkin suuren ongelman, jotain todella vaikeaa. Tai ette voi saada lapsia, tai jotain vielä kamalampaa, sairaus ehkä. Joten anteeksi vaan – te itse näitte mitä teitte. Te olette hirviöitä, ja Jumala näkee kaiken. Minulla ei ole muuta sanottavaa! Tiedämme kuka tämä on. Ainoa mitä tarvitaan, on todisteiden löytäminen”, Anastasia päätti.

Ensimmäisenä KOLA:n tukijoista ukrainalaisessa show-bisneksessä oli Irina Bilyk. Viime aikoina kansantaiteilija on ottanut kantaa useisiin aiheisiin, kuten Yhdysvaltain presidenttiehdokkaiden väittelyihin, ja kommentoinut joitakin merkittäviä tapahtumia, kuten “Цілуй”-kappaleen julkaisua.

“Sain tietää, että nuorta lahjakasta laulajaa estetään julkaisemasta uutta videota erilaisten bottien ja valitusten avulla. 35 vuoden urani aikana olen kohdannut tällaisia tilanteita useasti. Jokainen julkaisu on valtava työ ja energia, jotka on laitettu jonkin kauniin luomiseen. Kun tunnustuksen sijaan kohtaat esteitä, se sattuu todella. Haluan tukea KOLA:a ja muistuttaa kaikkia, että musiikin ja taiteen tulisi yhdistää, ei jakaa kansaa. Jokainen artisti ansaitsee kunnioitusta ja reilua kohtelua”, Bilyk sanoi.

Artisti kehotti kaikkia seuraajiaan tukemaan KOLA:n julkaisua, jakamaan hänen videonsa ja “näyttämään, että hyvä ja rehellisyys voittavat aina.” Kommenteissa Anastasia kiitti Bilykiä ja totesi, että hän on erityisen pahoillaan videon ja kappaleen parissa työskennelleen tiiminsä puolesta.

Skandaalin julkistamisen jälkeen tilanne videon ympärillä on hieman parantunut. Tällä hetkellä video on YouTuben “Musiikki”-kategoriassa sijalla 13. Kategorian kärjessä on Nadya Dorofeevan (DOROFEEVA) uusi video, jonka on ohjannut Grammy-ehdokas Tanya Muinho. KOLA:n uuden videon katselumäärä on yli 150 tuhatta neljän päivän aikana.

Kommentoi artikkelia ja jaa se ystäviesi kanssa. Voit myös kirjautua Patreoniin lukeaksesi blogia ilman mainoksia.

© 2024 Juho Saastamoinen .FI - Kaikki oikeudet pidätetään. Välimuistiversio: 2024/07/15 15:21:43